Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Petra Hakamo SOME tiny

Suomen vastuullisen sijoittamisen foorumin, Finsifin, hallituksessa on tulevana vuonna myös Evli edustettuna. Evlin vastuullisuusjohtaja Petra Hakamo aloittaa Finsifin hallituksessa tammikuussa 2023 tavoitteenaan edistää vastuullisuuden integrointia sijoitustoiminnassa, niin Suomessa kuin Euroopassa laajemminkin. 

"Finsif tekee uraauurtavaa työtä vastuullisen sijoittamisen saralla, ja on ollut erityisen antoisaa päästä osaksi Finsifin toimintaa osana työryhmiä ja tapahtumia viime vuosien aikana. Minulla on ilo jatkaa ja vahvistaa tätä työtä tulevana vuonna hallitustyön kautta", Evlin vastuullisuusjohtaja Petra Hakamo kertoo.
 
Evli on ollut Finsifin jäsen yhdistyksen perustamisesta lähtien, vuodesta 2010. Viimeisen 12 vuoden aikana Evli on ollut aktiivisesti mukana Finsifin toiminnassa, niin tapahtumissa kuin työryhmissäkin, muun muassa stipendi- ja kestävyysraportointityöryhmissä. Finsifissä on tällä hetkellä yli 90 jäsenorganisaatiota, ja vuonna 2022 Finsif liittyi Eurooppalaajuisen Eurosifin jäseneksi. 
 
"Tulevana vuonna Evlissä tekemämme vastuullisuustyö tulee pureutumaan eritoten kolmeen teemaan: ilmastoon, biodiversiteettiin ja ihmisoikeuksiin. Odotan innolla, että pääsemme jalkauttamaan työtämme laajemmin alan asiantuntijoiden kesken myös Finsifin toiminnassa", Hakamo jatkaa.

Lisätietoa Finsifin toiminnasta Etusivu - Finsif, hallituksesta Hallitus - Finsif ja Evlin vastuullisuustyöstä Vastuullinen sijoittaminen | Evli

 

Lisätietoja: 

Petra Hakamo, vastuullisuusjohtaja, Evli Oyj, p. 040 552 5880, petra.hakamo@evli.com


 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua