Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli Pankki Oyj (Evli Pankki) kertoi 14.7.2021 pörssitiedotteella suunnitelmasta jakautua uudeksi listattavaksi varainhoitoon keskittyväksi yhtiöksi ja pankkitoimintaa jatkavaksi yhtiöksi, johon Fellow Finance Oyj yhdistyy. Järjestelyn lopputuloksena syntyy varainhoitoon ja neuvonantoon keskittyvä sijoituspalveluyritys Evli Oyj (Evli) sekä digitaalinen Fellow Pankki Oyj (Fellow Pankki). 


Järjestely on tarkoitus toteuttaa vuoden 2022 ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Järjestely ei edellytä toimenpiteitä Evli Pankin asiakkailta, joita palvellaan jatkossakin tuttuun tapaan.

  • Järjestelyn yhteydessä Evli Pankin asiakkaista tulee myös Evlin asiakkaita. Evlin asiakkuuden ehdot tulevat voimaan 2.4.2022 ja ne ovat saatavilla osoitteessa evli.com/asiakasinformaatio > Sopimusehdot sekä Evli Pankista.
  • Evlin asiakkuuden ehdot vastaavat pääosin Evli Pankin aikaisempia sopimusehtoja, ja niihin on tehty yritysjärjestelyn edellyttämät muutokset sekä muut tarpeelliset päivitykset. Sopimusten rakenne on myös yksinkertaistettu. Nyt kaikki asiakkuuteen liittyvät ehdot on koottu Sijoituspalvelujen ehdoiksi, kun aikaisemmin ehdot olivat erilliset säilytystä, sähköisiä palveluja ja arvopaperivälitystä varten. Myös asiakkaan rahavaroja koskevat ehdot on päivitetty huomioimaan, ettei Evli tarjoa enää pankkitilejä.
  • Samassa yhteydessä Evli siirtyy pääosin sähköiseen viestintään, joten pyydämme asiakkaita varmistamaan, että Evlillä on käytettävissä asiakkaan ajantasainen sähköpostiosoite. Yhteystietosi voit helpoiten päivittää My Evli -palvelussamme (My Evli > Omat tiedot > Yhteystiedot > Sähköinen tietojenvaihto).
  • Jos asiakas vastustaa sopimusehtojen muutoksia, on asiakkaalla oikeus irtisanoa sopimuksensa päättymään heti tai 1.4.2022 ilmoittamalla siitä kirjallisesti Evli Pankille 1.4.2022 mennessä. Jos asiakas vastustaa muutoksia, eikä irtisano sopimustaan, Evli Pankilla on oikeus irtisanoa sopimus sen ehtojen mukaisesti.

    Evlin yhteyshenkilöt sekä Sijoittajapalvelu, p. (09) 4766 9701 (arkisin klo 9.30–16.30), sijoittajapalvelu@evli.com, auttavat mielellään mahdollisissa kysymyksissä.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua