Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Kadonneet tunnukset

Hae uudet tunnukset tunnistautumalla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi (esim. Nordea).

Hae My Evli -tunnukset

Puhelintunniste on nelinumeroinen tunnusluku, jota tarvitset puhelinasioinnissa Sijoittajapalvelun kanssa. Saat puhelintunnisteen asiakkuuden avauksen yhteydessä ja näet sen My Evlin kohdasta Omat tiedot > Asetukset.

Voit päivittää yhteystietosi seuraavilla tavoilla:

  1. My Evlissä kohdassa Omat tiedot Omat tiedot > Yhteystiedot.
  2. Kirjaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi (esim. Nordea) ja päivitä yhteystietosi. Kirjaudu

Evlillä on velvollisuus tunnistaa ja tuntea asiakas, selvittää asiakkaan varojen alkuperä ja käytön tarkoitus sekä hankkia riittävät tiedot asiakkaan sijoituskokemuksesta ja -tietämyksestä. Tarvittaessa asiakkaalta pyydetään lisätietoja tai tarkistetaan tietojen ajantasaisuus. Tiedot tulee tarkistaa ja päivittää 2 vuoden välein.

Päivitä tiedot My Evlissä kohdassa Omat tiedot & raportit > Sijoittajatiedot.

Arvopaperiomistusten säilytysraportit, rahasto-osuusraportit, tapahtumatositteet ja tiliotteet löytyvät kootusti My Evlin Varallisuus > Raportit -osiosta. Raportteja säilytetään My Evlissä vähintään 5 vuotta. Niitä voi myös tulostaa tai tallentaa.

Evli ei lähetä raportteja postitse.

Vastatilin päivitys onnistuu My Evlissä kohdassa Omat tiedot > Tilit.

Uusi asiakas

Jos et ole vielä Evlin asiakas, avaa asiakkuus tunnistautumalla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla ja valitse palvelutasoksi Kaupankäyntipalvelu. Avaa asiakkuus

Nykyinen asiakas

Kirjaudu My Evliin ja avaa arvo-osuustili kohdasta Omat tiedot > Tilit. Valitse kohta Avaa kaupankäynti ja seuraa ohjeita.

Uusi asiakas

Jos et ole vielä Evlin asiakas, avaa asiakkuus tunnistautumalla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla ja valitse palvelutasoksi Rahastopalvelu. Avaa asiakkuus

Kirjaudu My Evli -verkkopalveluun ja valitse Sijoittaminen > Rahastot. Valitse sopiva rahasto.  Rahaston esittelysivulla kohdassa Aloita kuukausittainen rahastosäästäminen voit tehdä säästösopimuksen.

Nykyinen asiakas

Valitse sopiva rahasto My Evlissä kohdasta Sijoittaminen > Rahastot.  Rahaston esittelysivulla kohdassa Aloita kuukausittainen rahastosäästäminen voit tehdä säästösopimuksen.

Etkö löytänyt vastausta? Kerro meille kysymyksesi, korjaamme asian.

Ota yhteyttä