Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Iloinen keski-ikäinen liikemies puku päällä seisoo toimistossa ja käyttää digitaalista tablettia.

Private Banking

Private Banking tarjoaa henkilökohtaista palvelua yli 300 000 euron sijoitusvarallisuudelle. Huolehdimme varallisuudestasi kuin suursijoittajan salkusta. Syvällinen ymmärrys sijoittamisesta yhdistyy Evlissä huipputason asiakaspalveluun.

Ota meihin yhteyttä

Instituutiotason varainhoitoa

Meillä varallisuuttasi hoitavat samat palkitut salkunhoitajat, jotka huolehtivat Suomen suurimpien yhteisöjen sijoituksista. Evli on ollut kärkisijoilla Kantar Prosperan "External Asset Management Finland" -tutkimuksessa jo yhdentoista vuoden ajan.
Lue lisää

Sijoitustoiminnan kulmakivet

Sijoitusstrategiamme perustuvat akateemiseen ja empiiriseen tutkimukseen. Ideat analysoidaan ja testataan kvantitatiivisin menetelmin. Markkinoilla esiintyy trendejä ja väärinhinnoitteluja, joita hyödynnämme systemaattisesti. Sijoittaja saa kompensaation lisätuotonlähteistä, joiden hyödyntäminen edellyttää pitkäjänteisyyttä. Strategioihin parhaiten sopivat sijoituskohteet valitaan kvantitatiivisen analyysin perusteella. Muokkaamme aktiivisesti omaisuusluokkien painotuksia parantaaksemme riskikorjattua tuottoa.

"Olemme asiakkaidemme luotettu neuvonantaja ja kuljemme heidän rinnallaan. Ennakoimme ja sopeudumme voidaksemme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Toimimme aina asiakkaidemme etua ajatellen."

Esa Pensala, johtaja, yksityisasiakkaat

Henkilökohtaista palvelua

Oma varainhoitajasi ja muut Evlin asiantuntijat ovat käytettävissäsi kaikissa varallisuuteesi liittyvissä asioissa. Saat henkilökohtaisen yhteyden omaan varainhoitajaasi ympäri vuorokauden ja tapaamisen voit sopia myös iltoihin.

Sijoituspäätökset voidaan tehdä sovitun strategian mukaisesti Evlin toimesta, yhdessä varainhoitajan kanssa tai omasta toimestasi Evlin tuottaman informaation tuella. Jos sinulla on meillä useampi sijoitussalkku, eri salkkuihin voidaan soveltaa eri päätöksentekotapoja.

Sijoitukset on mahdollista tehdä rahastoihin, ETF:iin, osakkeisiin ja strukturoituihin tuotteisiin. My Evlin kaupankäyntipalvelun kautta voit myös itse käydä kauppaa OMX Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa tai Nysessa, Nasdaqissa ja Deutsche Boersessa.

Evlin kautta voit sijoittaa kaikkiin omaisuusluokkiin, mukaan lukien listatut osakkeet, korkosijoitukset ja vaihtoehtoiset sijoitukset, kuten pääoma-, kiinteistö-, metsä-, laina- ja infrastruktuurisijoitukset.

Evlin omien ja yhteistyökumppaneidemme rahastojen kautta ulottuvillasi ovat kaikki maantieteelliset alueet kehittyneistä maista kehittyviin markkinoihin.

Evli auttaa kaikissa varallisuuteen liittyvissä laki- ja verokysymyksissä. Autamme myös lahjakirjojen, testamenttien ja perunkirjoitusten laatimisessa. Käytössäsi on Evlin oma Private Banking -lakimies sekä laaja kumppaniverkostomme.

My Evli -verkkopalvelussa voit milloin tahansa seurata kokonaisvarallisuutesi kehittymistä, mukaan lukien kaikki sijoitussalkut, kiinteistöt ja listaamattomat yhtiöt. Palvelusta löydät myös Evlin viikkokatsaukset, ajankohtaista markkinatietoa ja sijoitusideat.

Evli Life tarjoaa käyttöösi varainhoitoratkaisut, joissa yksilöllisesti räätälöidyt sijoitussidonnaiset vakuutussopimukset mahdollistavat sijoitusvarallisuuden verotuksen optimoinnin ja perintösuunnittelun. Kilpailutamme eri vakuutusvaihtoehdot, jotta saisit sinulle parhaiten soveltuvan vakuutusratkaisun.

Maksimoi sijoitustavoitteesi toteutumisen todennäköisyys

1. Tavoitteet

Autamme hahmottamaan, mitä haluat varallisuudellasi saavuttaa ja milloin. Yksityishenkilöiden sijoitustavoitteita voivat olla esimerkiksi taloudellinen riippumattomuus ja pääoman turvaaminen tai sen siirtäminen seuraaville sukupolville.

2. Tilannekatsaus

Käymme yhdessä läpi nykyisen varallisuutesi, jotta syntyisi käsitys, millaisella sijoituspääomalla tavoitteita lähdetään toteuttamaan. Yleensä vain osa varallisuudesta on perinteistä sijoitusvarallisuutta. Kokonaisuuden ymmärtäminen auttaa rakentamaan sijoitussalkun, joka tasapainottaa muun varallisuuden riskejä.

3. Skenaarioanalyysi

Skenaarioanalyysin avulla laskemme, millä todennäköisyydellä erilaiset sijoitusstrategiat toteuttavat sijoitustavoitteesi. Tämän jälkeen valitaan strategia, joka parhaiten sopii sijoitustavoitteisiisi ja riskipreferensseihisi.

4. Toteutus

Tavoitteiden toteutumista seurataan jatkuvasti sen jälkeen, kun strategia on valittu ja sen mukainen salkku rakennettu. Muutoksia elämäntilanteissa ja riskipreferensseissä kartoitetaan säännöllisesti.

Turkoosi ja musta abstraktilla kuviolla.

My Evli -verkkopalvelu

Verkkopalvelussamme voit milloin tahansa seurata varallisuutesi kehittymistä. Näet siellä varallisuutesi, niin sijoitussalkut, kiinteistöt kuin listaamattomat yhtiöt. Palvelusta saat myös mm. viikkokatsauksemme ja sijoitusideat.

Kirjaudu My Evliin
Puinen kierre rakennuksessa rajattu.

Palvelut yrittäjille

Menestyvälle yrittäjälle kertyy usein varallisuutta sekä yritykseen että sen ulkopuolelle. Autamme sinua muodostamaan kokonaiskuvan varallisuutesi eri osa-alueista sekä yrittäjyyteen liittyvistä tavoitteista ja riskeistä.

OTA YHTEYTTÄ

Autamme sinua mm. yrityksesi arvonmäärityksessä ja omistajastrategian suunnittelussa.

Ota meihin yhteyttä

Yrittäjän sijoitusstrategia

Tavoitteidesi pohjalta rakennamme sijoitusstrategian, joka tasapainottaa operatiivisen liiketoiminnan riskejä ja toteuttaa sijoitustavoitteesi mahdollisimman korkealla todennäköisyydellä. Osana yrittäjän varainhoitoa rakennamme usein pääomareservejä, joilla voidaan turvata liiketoiminnan jatkuvuus esimerkiksi toimialalla tai yrityksessä tapahtuvien yllättävien muutosten varalta.

Meillä on pitkä kokemus varainhoidosta ja yritys- ja rahoitusjärjestelyistä. Autamme sinua yrityksesi arvonmäärityksessä, omistajastrategian suunnittelussa ja strategisten vaihtoehtojen arvioimisessa. Toimimme keskustelukumppanina ja luottohenkilönä yrityksesi kehityskaaren eri vaiheissa.

Autamme sinua yli sukupolvien ulottuvassa suunnittelussa ja sukupolvenvaihdoksissa. Suunnittelemme ja toteutamme nuoremmille yrittäjäsukupolville suunnattuja koulutussuunnitelmia, joiden tarkoituksena on pitkäjänteisesti valmistautua seuraavaan sukupolvenvaihdokseen.

Evlillä on pitkä kokemus yritys- ja rahoitusjärjestelyistä useilta toimialoilta. Private Banking asiakkaana voit keskustella aiheesta asiantuntijan kanssa maksutta.

Lue lisää Corporate Finance -palveluistamme (EN)

Operatiivinen yhtiö muodostaa usein suuren osan yrittäjän varallisuudesta. Sen arvo kannattaa määrittää kokonaisvarallisuuden hahmottamiseksi, vaikka et suunnittelisikaan yrityksen myyntiä.

"Yrityksen arvot ja osaaminen kannattaa siirtää uudelle yrittäjäpolvelle hyvissä ajoin ennen varallisuuden siirtämistä."

Esa Pensala, johtaja, yksityisasiakkaat

Ajankohtaista

Iloinen keski-ikäinen liikemies puku päällä seisoo toimistossa ja käyttää digitaalista tablettia.

Ihmiset

Asiantuntijamme pitävät varallisuudestasi huolta. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäaikainen asiakassuhde kanssasi.

Tutustu asiantuntijoihimme