Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Keskittynyt nainen työskentelee kannettavan tietokoneen kanssa istuessaan pöydän ääressä.

Aurator varainhoito

Evli Oyj toimii Turussa nimellä Aurator varainhoito. Aurator tarjoaa räätälöityä palvelua yli 100 000 euron varallisuuksille. Varoja hoidetaan itsenäisesti, yhdessä asiakkaan kanssa sovittujen ehtojen mukaisesti. Autamme yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja yrityksiä kasvattamaan varallisuuttaan vastuullisesti, kokemukseemme, asiantuntemukseemme ja pohjoismaisiin arvoihin nojaten.

Räätälöityä varainhoitoa

Markkinatilanteet muuttuvat nopeasti ja teemme tarvittaessa nopeitakin sijoituspäätöksiä. Aktiivisen markkinatilanteen seuraamisen lisäksi tutustumme syvällisesti sijoituskohteisiimme. 

Varainhoitopalvelumme kattaa osakesijoittamisen lisäksi joukkovelkakirjalainat, rahastot, kiinteistö- ja pääomasijoitukset sekä sijoitusvakuutukset. Räätälöimme kullekin asiakkaalle kokonaisuuden, joka vastaa parhaiten hänen yksilöllisiä tarpeitansa ja odotuksiansa.

Täyden valtakirjan salkunhoito

Tarjoamme asiakkaillemme täyden valtakirjan salkunhoitoa. Hoidamme asiakkaan salkkua koskevat sijoituspäätökset itsenäisesti ja pystymme reagoimaan markkinatilanteen muutoksiin nopeasti. Yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaan varmistamme, että salkun riski ja tuottotavoite vastaavat asiakkaamme toiveita.

Vaikka hoidamme salkun sijoituspäätökset itsenäisesti, pääsevät asiakkaamme seuraamaan sijoitussalkkuaan verkkopalvelumme kautta.

Yksityishenkilöille, perheille ja suvuille tarjoamme laaja-alaista ja asiantuntevaa Family Office -palvelua. Nämä palvelut kattavat myös verokonsultoinnin ja yrityksen sukupolvenvaihdoksen suunnittelun.

Puoleemme kannattaa kääntyä, kun tarvitset asiantuntevaa apua niin kotimaiseen kuin kansainväliseen verotukseen tai perheoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Neuvomme mielellämme myös yrityskauppojen teossa.

Family Office -palvelut ovat saatavilla myös niille asiakkaille, joilla ei ole salkkua Auratorissa.

Urheilijoille taloudellista turvaa aktiiviuran jälkeen

Auratorilla on pitkä kokemus ammattiurheilijoiden varainhoidosta ja sen asettamista erityisvaatimuksista. Asiakkainamme on useita suomalaisia huippu-urheilijoita. Lisäksi hallinnoimme Suomen urheilijoiden koulutus- ja ammatinedistämissäätiön rahastoa, jonka tarkoitus on turvata urheilijoille vakaa toimeentulo myös aktiiviuran jälkeen.

Avustamme urheilija-asiakkaitamme kaikissa varainhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Esimerkiksi ulkomailla kilpailevan urheilijan verotuskysymykset tai uran jälkeisen toimeentulon turvaamisen suunnittelu kuuluvat kattavaan palveluvalikoimaamme.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin siitä, millaisen räätälöidyn kokonaisuuden voimme tarjota.

Suomen urheilijoiden koulutus- ja ammatinedistämissäätiön rahasto

Aurator hallinnoi Suomen urheilijoiden koulutus- ja ammatinedistämissäätiön rahastoa. Säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea urheilijoiden koulutusta, ammattiin valmistumista, ammatissaan kehittymistä sekä muulla tavalla sopeutumista urheilu-uran jälkeiseen elämään.

Iloinen keski-ikäinen liikemies puku päällä seisoo toimistossa ja käyttää digitaalista tablettia.

Palveluksessasi alan asiantuntijat

Vuonna 1996 perustetussa Auratorissa asiantuntijamme palvelevat sinua kaikissa varainhoidon kysymyksissä.

TUTUSTU ASIANTUNTIJOIHIMME

Ota meihin yhteyttä

Tarjoamme räätälöityä palvelua yli 100 000 euron varallisuuksille. Ota yhteyttä ja tule tapaamaan varainhoitajiamme, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan varainhoitopalvelun.

Aurator varainhoito

+358 2 6516 6630
etunimi.sukunimi@aurator.com

Aurakatu 8, 3. krs 
20100 Turku
 

Ajankohtaista

Yhteistyö­kumppanimme

Aurator tekee yhteistyötä suomalaisten yhdistysten ja säätiöiden kanssa. Olemme mukana tukemassa kulttuuri- ja urheilutoimintaa yhteistyössä muun muassa seuraavien organisaatioiden kanssa.

TPS Hockey Akatemia on perustettu vuonna 2007. TPS Juniorijääkiekko ry:n alla toimivan TPS Hockey Akatemian konseptin yhteistyökummeina toimivat TPS kasvatit Saku Koivu, Mikko Koivu, Rasmus Ristolainen ja Mikko Rantanen. Toiminnalla on neljä elintärkeää arvoa ja avainaluetta: Kunnioitus – Yhteistyö – Ahkeruus – Vastuullisuus.

TPS on kulkenut lähes 100 vuoden aikana pitkän tien suomalaisen jalkapallon huipulla ja sen tuntumassa. Seurasta on muodostunut keskeinen urheiluelämän vaikuttaja, joka kuuluu kiinteänä osana Turkuun ja turkulaisuuteen.

Jalkapalloalumnit ry on jo aktiiviuransa lopettaneiden entisten huippujalkapalloilijoiden oma rekisteröitynyt yhteisö. Se on myös suomalaisten huippujalkapalloilijoiden perinne- ja kulttuurijärjestö.