Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Moderni puurakennus.

Sijoitusrahastot

Evlin rahastoyhtiö perustettiin 1980-luvun lopulla nykyaikaisten korko- ja osakemarkkinoiden synnyn aikoihin, ja se on nykyään Pohjoismaiden paras rahastotalo sekä Lipperin että Morningstarin mukaan.

Kokenut ja sitoutunut henkilöstö, joka keskittyy pitkäjänteisesti asiakkaisiin ja tarjoaa aidosti aktiivista ja kestävää salkunhoitoa yhdistettynä erinomaiseen asiakaspalveluun, on nostanut Evlin pohjoismaisen varainhoidon eturiviin.

Rahastoihin liittyvät uutiset

Kaikki koroista banner v3

Kuuntele Suomen ensimmäistä korkopodcastia!

Mitä korkosijoittamisesta tulee tietää nollakorkoajan jälkeen? Miten hyvä korkosalkku rakennetaan ja mitkä ovat inflaation ja muiden markkinatekijöiden roolit? Kaikki koroista -podcastissa pureudutaan korkosijoittamiseen ilman vaikeasti ymmärrettävää alan jargonia.

Kuuntele jaksot

Palkittua salkunhoitoa

Morningstar 2024
Morningstar – paras rahastotalo sekä Suomessa että Ruotsissa vuonna 2024

Evli on Morningstarin mukaan paras rahastotalo sekä kotimaassaan Suomessa että Pohjoismaiden suurimmilla rahastomarkkinoilla Ruotsissa. Molemmissa maissa tunnustus myönnettiin Evlille toistamiseen.

Lue lisää
Linnut lentävät.
Lipper – Pohjoismaiden paras rahastotalo vuonna 2024

Lipper on palkinnut Evlin Pohjoismaiden parhaaksi rahastotaloksi toista vuotta peräkkäin. Lisäksi Evli palkittiin parhaana pienenä korkotalona Ranskassa sekä parhaana yhdistelmärahastotalona Pohjoismaissa. 

Lue lisää
Vesipisaroita voikukan siemenellä lähikuvassa.
Suomen paras vastuullisen sijoittamisen osaamisessa

Evli arvioitiin Suomen parhaaksi vastuullisen sijoittamisen osaamisessa Kantar Prosperan "External Asset Management 2023 Finland" -tutkimuksessa. 

Lue lisää