Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Nuori nainen katsoo haaveillen sivulle (oikealle).

Trainee-ohjelmat Helsingissä

Tarjoamme opintojensa loppuvaiheessa oleville nuorille kyvyille mahdollisuuden kasvaa Evlissä alan asiantuntijaksi. Trainee-ohjelmaan valitaan vuosittain opiskelijoita työskentelemään sijoitusalan huippujen ohjaukseen.

Trainee-ohjelmat nuorille kyvyille

Evli järjestää vuosittain kolme suosittua Trainee-ohjelmaa, joita olemme toteuttaneet vuodesta 2008 alkaen.

Ohjelmat kestävät vähintään kolme kuukautta ja ne ajoittuvat kesälle, keväälle ja syksylle. Kesän ohjelmassa harjoittelija toimii vähintään kahdessa eri tehtävässä ja kevään sekä syksyn ohjelmissa syvennetään osaamista yhdessä tehtävässä. Kaikilta harjoitteluajoilta maksetaan palkkaa. 

Meille on tärkeää, että voimme tarjota ohjelmien avulla korkeakouluopiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä työskentelemään eri asiantuntijatehtävissä sijoitusalan huippujen ohjauksessa. Valinnoissa emme katso vain osaamista, vaan tärkeää on myös hakijan motivaatio ja innokkuus avoinna olevaa tehtävää kohtaan. Tavoitteenamme on löytää uusia evliläisiä ja palkata joukkoomme motivoituneita tulevaisuuden huippuosaajia joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä.

Haku vuoden 2024 Trainee-ohjelmiin on päättynyt

Kevään ja syksyn 2025 traineet haetaan elo-syyskuussa ja kesän traineet joulu-tammikuussa.

Mitä työntekijät sanovat

”On täysin mahdollista löytää työpaikka yrityksestä, jota oikeasti arvostaa. Sellaisen tavoittelu on vaivan väärti. Oma motivaatio ja intohimo ovat tärkeitä, mutta kannattaa myös perehtyä yrityksen arvoihin ja henkilöstöön. Esimerkiksi pitkät työurat ovat hyvä indikaattori hyvästä työympäristöstä.”

Noora Launonen, juniori tuoteasiantuntija, Evli

Kokemuksia Trainee-ohjelmasta

Ota meihin yhteyttä

Lisätietoa Trainee-ohjelmista saat HR-tiimiltämme, hr@evli.com.

Marita Klemetti
Marita Klemetti
Human Resources Specialist
Anne Juvonen
Anne Juvonen
Human Resources Specialist
Katriina Salonen
Katriina Salonen
Human Resources Specialist