Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evlin vaihtoehtorahastojen kulunut vuosi oli merkittävä. Evli perusti kaksi uutta kiinteistörahastoa sekä listaamattomiin kasvuyrityksiin sijoittavan pääomarahaston.

Yhteensä Evlin vaihtoehtorahastoihin kerättiin yli 300 miljoonaa euroa pääomaa vuonna 2018. Myös vaihtoehtoehtoisista sijoitustuotteista vastaava tiimi on kasvanut, ja tällä hetkellä sen vahvuus on 12 henkilöä.

Lisää virtaa vaihtoehtoisten sijoitustuotteiden kehittämiseen ja tarjontaan tuo joulukuussa hankittu pääomarahastosijoittamiseen erikoistunut Ab Kelonia Placering Oy. Yrityskaupan myötä Evlille siirtyy noin 210 miljoonan euron hallinnoitava varallisuus sekä vahva osaaminen ja ammattitaitoinen tiimi.

Alla esitellyt rahastot ovat avoimena uusille sijoituksille myös vuonna 2019.

Evli Healthcare I Ky

Helmikuussa 2018 perustettu, suljettu kiinteistöpääomasijoitusrahasto sijoittaa varansa moderneihin hoivakiinteistöihin. Vuosien 2017-2030 välillä yli 65-vuotiaiden määrän on ennustettu kasvavan Suomessa noin 25 prosenttia, minkä johdosta hoivapalveluiden ja niissä käytettävien kiinteistöjen kysynnän odotetaan kasvavan entisestään.

Evli Vuokratuotto

Rahasto perustettiin huhtikuussa 2018, ja se sijoittaa varansa Suomessa sijaitseviin toimitilakiinteistöihin. Rahaston portfolio hajautetaan maantieteellisesti, käyttötyypeittäin sekä vuokralaisittain. Sijoitukset painottuvat moderneihin kiinteistöihin, joissa on vahvat ankkurivuokralaiset pitkillä sopimuksilla.

Evli Growth Partners Fund I Ky

Joulukuussa 2018 perustettu, Suomessa ainutlaatuinen Evli Growth Partners Fund I Ky sijoittaa kotimaisiin ja pohjoismaalaisiin myöhäisemmän vaiheen kasvuyhtiöihin. Rahasto on ensimmäinen osa tulevina vuosina toteutettavaa 200 miljoonan euron kasvuyhtiöohjelmaa.

EAI Residential I Ky

Lisäksi Evlillä on 2015 perustettu EAI Residential I Ky asuntorahasto, joka vuokraa rivi- ja luhtitaloja Uudellamaalla. Rahaston strategian keskiössä ovat asiakastarpeiden ymmärtäminen ja niihin vastaaminen omalla rakennuttamisella.


Lisätietoja:
Tero Tuominen, Johtaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 50 439 2867, tero.tuominen@evli.com

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua