Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evlin Vastuullisen sijoittamisen toimintakertomus 2018 on julkaistu. Tiedot ovat myös osa Evlin vuoden 2018 vuosikertomuksessa julkaistua yritysvastuuraporttia.

Evlissä vastuullinen sijoittaminen merkitsee, että ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvät tekijät on integroitu salkunhoitoon. Vastuullisen sijoittamisen toimintakertomus sisältää Evlin varainhoidon vastuullisen sijoittamisen pääteemat ja avainluvut vuodelta 2018.

”Vuonna 2018 ilmastonmuutoksen hillitsemisen merkitys kasvoi entisestään, ja lähdimme mukaan useisiin sijoittaja-aloitteisiin tavoitteenamme omalta osaltamme vaikuttaa ilmastonmuutoksen kannalta riskialttiisiin yhtiöihin. Saimme myös tunnustusta asiakkailtamme ja Evlin vastuullisen sijoittamisen toimintatavat arvioitiin parhaiksi institutionaalisille asiakkaille suunnatussa KANTAR Sifo Prospera -tutkimuksessa. Tulevina vuosina tulemme entisestään kehittämään vastuullisen sijoittamisemme toimintatapoja. Tavoitteenamme on parantaa rahastojen ESG-raportointia ja kehittää rahastojen hiilijalanjäljen raportointia sekä jatkaa vaikuttamista ilmastonmuutoksen hillintään liittyen ”, sanoo Evli Pankin vastuullisuusjohtaja Outi Helenius.

Lue Vastuullisen sijoittamisen toimintakertomus


Vuosikertomus ja yritysvastuuraportti samoissa kansissa

Evlin vuosikertomuksessa ja yritysvastuuraportissa kerrotaan Evlin toiminnan keskeisistä tuloksista vuonna 2018 sekä vastuullisuuden kehittymisestä. Yritysvastuuraportin osana tehty GRI-raportti noudattaa soveltuvin osin Global Reporting Initiatives (GRI) -aloitetta. Vuoden 2018 vuosikertomuksessa Evli on käyttänyt ensimmäistä kertaa yritysvastuuraportin viitekehyksenä GRI-standardia. Jatkossa raportti on tarkoitus toteuttaa GRI-standardia soveltavin osin noudattaen vuosikertomuksen yhteydessä.

Lue vuosikertomus ja yritysvastuuraportti


Lisätietoja:

Outi Helenius, vastuullisuusjohtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 40 720 6859
Mikaela Herrala, IR- ja viestintäpäällikkö, Evli Pankki Oyj, p. +358 50 5445740

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua