Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli Alexander Incentives
Olemme sulkeneet vanhan eam.fi-verkkosivumme, saatuamme päätökseen uuden sivuston valmisteluprojektin ja siirryttyämme Evli-konsernin pääverkkosivun yhteyteen. Alexander Incentives Oy:n ja Evli Awards Management Oy:n yhdistyttyä syyskuussa 2020 Evli Alexander Incentives Oy:ksi myös verkkosivumme osoite muuttui vastaavasti ja on nyt eai.fi.

Eai.fi toimii Evli-konsernin pääsivuston evli.comin alla (Tuotteet & palvelut > Palkitseminen ja kannustinjärjestelmät). Näin kaikki Evlin palvelut löytyvät samasta paikasta. Uudelle palvelualustalle siirtymisen myötä sivustomme koki täyden uudistumisen myös ulkoasunsa osalta. Uusi eai.fi pyrkii palvelemaan kävijöiden tarpeita entistä monipuolisemmalla sisällöllä ja selkeämmällä rakenteella.

Etusivulle on koottu pääosiot EAI:n tarjoamista palveluista sekä yhteystiedot kannustinjärjestelmien osallistujia varten. Etusivulta löytyvät myös EAI:n verkkopalvelut, tiedot optio-ohjelmista ja merkintäikkunoista, ajankohtaisimmat uutisemme sekä asiantuntijoidemme yhteystiedot.

Olemme jakaneet kannustinpalvelut kahteen pääosioon: suunnittelu ja hallinnointi. Suunnittelupuolelta löytyvät EAI:n tarjoamat palkitsemisjärjestelmien suunnitteluun, palkitsemisstrategioihin sekä palkitsemisselvityksiin liittyvät palvelut. Hallinnointiosioon on koottu kaikki kannustimen hallinnointiin liittyvät palvelut sekä niihin liittyvät verkkopalvelut.

Incentive.Online

Kannustinasiakkaitamme palveleva Incentive-portaali muutti uuteen osoitteeseen 3.12. ja löytyy nyt osoitteesta https://incentive.online. Samalla portaalipalvelumme nimi muuttui muotoon Incentive.Online. Lisätietoa asiasta löytyy Incentive.Onlinen etusivulta.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua