Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Image of nice young smiling woman using smartphone and headphones Adobe Stock 341268370 2000x1125 SOME Tiny

My Evli -verkkopalvelua on hiljattain uudistettu asiakaskokemuksen parantamiseksi. My Evliin on lisätty oma osio asiakasviestejä varten, joten yhteydenpito Evliin on nyt entistä helpompaa. Lisäksi varallisuusraportin saa jatkossa juuri niin usein kuin sitä tarvitsee.

My Evlin Viestit-osiossa julkaistaan asiakkaan omaa asiakkuutta koskevia viestejä ja tiedotteita. Tärkeät tiedotteet jäävät talteen viestiarkistoon. Viestit-osiossa asiakas voi myös olla helposti yhteydessä omaan yhteyshenkilöönsä Evlissä. Lisäksi Viestit-osiossa on mahdollista lähettää dokumentteja Evliin tietoturvallisesti.

Viestit-osio löytyy tietokoneella My Evlin vasemmasta laidasta ja mobiililaitteilla sivun alalaidasta. Asiakas saa ilmoituksen, kun hänelle on saapunut My Evliin uusi viesti. Ilmoitus saapuvista viesteistä tulee tekstiviestinä tai sähköpostina. 

Varallisuusraportti valitulle ajanjaksolle 

Varallisuus- ja vuosiraportit ovat saatavilla My Evli -verkkopalvelusta aina, kun niitä tarvitsee, mutta varallisuusraportteja ei enää tuoteta asiakkaan puolesta tarpeettomasti. Asiakas voi luoda varallisuusraportin My Evlissä kulloisenkin tarpeensa mukaisesti haluamalleen ajanjaksolle. Raportin saa kertaluontoisesti tai siitä voi tehdä toistuvan tilauksen. Raportteja voi luoda My Evlin kohdassa Varallisuus > Raportit valitsemalla ”Lisää”. Valmistuneet raportit löytyvät Raportit-osiosta.

Koko kalenterivuotta koskeva vuosiraportti, puolivuosittain julkaistava vastuullisuusraportti sekä vuosittain julkaistavat sääntelyn edellyttämät kuluraportti ja raportti omaisuudenhoidon kestävyysominaisuuksista luodaan jatkossakin asiakkaille valmiiksi My Evlin Raportit-osioon. 

Monipuolista palvelua My Evlissä

Kehitämme My Evli -verkkopalvelua jatkuvasti. Tällä hetkellä My Evli -verkkopalvelu tarjoaa muun muassa nämä palvelut:

  • laajan raportointipalvelun, joka kattaa sijoitukset, tuottohistorian ja tapahtumat sekä sijoitussidonnaiset vakuutukset ja kapitalisaatiosopimukset
  • Evlin rahastojen kaupankäyntipalvelut
  • kotimaisten ja kansainvälisten osakkeiden ja pörssinoteerattujen sijoitusrahastojen kaupankäyntipalvelut
  • helppokäyttöisen sähköisen Evli Digital -varainhoitopalvelun
  • varallisuusraportin valitulle ajanjaksolle
  • mobiilisovelluksen Apple- ja Android-puhelimille.

Sijoittajapalvelu auttaa mielellään kaikissa verkkopalveluun liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 9.30–16.30 numerossa (09) 4766 9701 tai sähköpostitse info@evli.com.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua