Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Copy20of20 Copy20of20 Blogiheader2028129

Kun kirjoitin hakemustani Evlin Corporate Finance -tiimiin, en paljoakaan Evlistä tiennyt. Oikeastaan siirtyminen pankkimaailmaankin oli hyppy täysin tuntemattomaan. Jo haastatteluprosessin aikana alkoi kuitenkin välittymään kuva omistautuneista, itselleen mielenkiintoisten asioiden parissa työskentelevistä ihmisistä. Odotin paljon, mutta taisi harjoittelujakso silti ylittää odotukseni.

"Sytyin heti ensimmäisenä päivänä, kun sain tietokoneen kouraan ja ilman sen suurempia ihmettelyjä hyppäsin mukaan käynnissä olevaan projektiin, johon minulle oli jo suunniteltu tekemistä. Jo tästä ensimmäisestä päivästä lähtien pääsin tekemään ja oppimaan, sekä kasvattamaan vastuuta. Yllätyksekseni sain kosketusta monenlaiseen projektiin ja pääsin tekemään erilaisia asioita, sekä myöskin mukaan ääneen aina asiakastapaamisiin asti. Oli positiivista myös huomata, että vastuuta kuin myös apuakin sai heti alusta alkaen, sekä luottamus minuun tiimin jäsenenä kasvoi todella nopeasti.

Harjoittelujakson aikana pääsin perehdytysten muodossa tutustumaan myös Evlin muihin toimintoihin. Monessa paikassa jää kovin yksipuolinen ja suppea kuva yrityksen muista toiminnoista ja niiden muodostamasta kokonaisuudesta, mutta Evlissä tämä oli päinvastoin. Perehdytysten aikana sai todistaa tiiminvetäjiin tutustuessa, kuinka loogista työntekijöiden tyytyväisyyskyselyissä pärjääminen onkaan Evlille. Lisäksi poikkeusoloista huolimatta yhdet suuremmat juhlatkin päästiin järjestämään onnistuneesti, joiden kaikista kohtaamisista jäi mieleen se, kuinka ihmiset viihtyvät Evlissä sekä kuinka paljon ihmisiä palaa töihin Evliin työpaikanvaihdostenkin jälkeen.

Vaikka pääsinkin tekemään asioita, joista olen todella kiinnostunut työelämässä ja oppimaan paljon uutta, positiivisimpana asiana harjoittelujaksoltani minulle varmasti jää mieleen oma tiimi. Oli mahtava päästä osaksi tätä timanttista kokonaisuutta ja tutustua näihin erilaisiin persooniin (sekä Suomen tiimi, että Ruotsin tiimi myöskin). Kaiken kaikkiaan voin todeta olevani todella tyytyväinen viimeiseen neljään kuukauteen Evli Corporate Financessa, sekä hetkeäkään epäröimättä voin suositella sekä Evliä että trainee -ohjelmaa kaikille alasta kiinnostuneille."

Oskari Kangas, Evlin syksyn 2021 Trainee-ohjelmaan osallistuja

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua