Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli on voittanut ”Best Group Bond - Overall Small Company” palkinnon Euroopan Lipper Fund Awards 2019 -palkintotilaisuudessa.

Palkinto myönnettiin osoituksena Evlin korko-osaamisen ja tuotevalikoiman erinomaisista tuloksista. Palkinto on jatkoa Evlin korkorahasto-osaamisen voittokululle Euroopassa. Nyt myönnetyn palkinnon lisäksi Evlin korkorahasto-osaaminen on voittanut Lipper Fund Awards 2019 -palkinnot myös Ranskassa ja Saksassa.

"Evli on tehnyt tinkimätöntä työtä korkorahastopuolella jo 20 vuoden ajan ja on hienoa huomata, että tämä työ on kannattanut"

Myös Juhamatti Pukan hoitama Evli Lyhyt Yrityslaina B -rahasto voitti euromääräisten lyhyiden yrityslainojen (”Bond EUR Corporates Short Term”) luokassa ”Best Fund over 3 years” ja ”Best Fund over 5 years” -palkinnot Euroopassa.

”Olemme hyvin kiitollisia palkinnoista, jotka ovat osoitus korko-osaamisemme vahvasta kilpailukyvystä Euroopassa sekä rahastojemme erinomaisuudesta. Evli on tehnyt tinkimätöntä työtä korkorahastopuolella jo 20 vuoden ajan ja on hienoa huomata, että tämä työ on kannattanut. Menestyksen perustana on parhaaseen riski-tuottosuhteeseen perustuva joustava sijoitusstrategiamme sekä vahva osaaminen eurooppalaisilta ja pohjoismaalaisilta yrityslainamarkkinoilta. Lisäksi Evli Lyhyt Yrityslainan saamat palkinnot ovat osoitus rahastojemme kansainvälisesti erinomaisesta kilpailukyvystä,” Evli-Rahastoyhtiön sijoitusjohtaja Mikael Lundström kommentoi.

”Tämä on hieno vuosi tiimillemme, joka ensin voitti parhaan korkorahastotalon palkinnon Espanjan Morningstar palkintogaalassa ja tämän jälkeen parhaan euromääräisten lyhyiden yrityslainojen palkinnot Saksan ja Ranskan lisäksi koko Euroopassa. Palkinnot ovat osoitus, että erinomaisen tiimimme kova työ ja kurinalaisen sijoitusstrategian toteuttamisen kantaa hedelmää,” sanoo Evli-Rahastoyhtiön korkosijoitusjohtaja Juhamatti Pukka.

Lipper on johtava kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Lipper jakaa vuosittain palkintoja nostaakseen esiin rahastoja ja rahastoyhtiöitä, jotka ovat kyenneet tekemään kilpailijoitaan johdonmukaisempaa riskikorjattua tuottoa.

Lue lisää Evli Lyhyt Yrityslaina B sijoitusrahastosta
Lue lisää Lipper Fund Awards -palkinnoista


Lisätietoa:
Mikael Lundström, sijoitusjohtaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 9 4766 9321

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua