Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evlin asiakkaita palveleva My Evli -verkkopalvelu on uudistunut ja kokenut samalla muodonmuutoksen.

Uudistuksen tavoitteena on tarjota asiakkaille heidän tarpeitaan vastaava, korkealaatuinen varainhoidon ja sijoittamisen verkkopalvelu, joka on samalla helppokäyttöinen ja selkeä. Tästä syystä uutta My Evliä on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa, ja sen beta-versiota on päässyt kokeilemaan ja testaamaan jo vuodesta 2018. 

"Uuden visuaalisen ilmeen lisäksi My Evlissä on nyt yksinkertaisempaa liikkua ja asiakkaille voidaan tarjota entistä enemmän tietoa sijoituksista. Palvelussa on kätevää seurata oman varallisuuden kehitystä ja tehdä lisäsijoituksia. Uusia ominaisuuksia ovat esimerkiksi salkun omaisuusluokkajakauma ja maantieteellinen allokaatio", kertoo asiakaskokemusjohtaja Jarkko Kuisma.

Myös omat raportit sekä ajankohtaiset katsaukset ja analyysit löytyvät edelleen My Evlistä. Skaalautuvuuden ansiosta uutta palvelua on helppo käyttää eri tyyppisillä laitteilla.

Vanha verkkopalvelu säilyy toistaiseksi uuden My Evlin rinnalla, ja asiakas voi tarvittaessa liikkua uuden ja vanhan version välillä.   

Ole mukana kehittämässä Evlin verkkopalveluja

Nyt käyttöönotettuMy Evli ei sekään ole lopullinen, vaan kehitystyö jatkuu asiakaspalautteen perusteellaMyös mobiiliversiota kehitetään koko ajanKehitysehdotuksia pystyy antamaan suoraan My Evlissä.  

Toivomme, että asiakkaat kertovat avoimesti tarpeistaan ja toiveistaan, sillä huomioimme palautteita jatkuvasti My Evlin jatkokehityksessä. Asiakkaat itse ovat oman käyttökokemuksensa parhaita asiantuntijoita, joten tämä palaute on meille kovin arvokasta”, Jarkko Kuisma kannustaa.   

Mikäli sinulla ei ole My Evli tunnuksia tai olet unohtanut tunnuksesi, katso lisätietoa

Tarvittaessa saat apua omalta yhteyshenkilöltäsi tai Evlin Sijoittajapalvelusta, puhelin (09) 4766 9701 klo 9.30 - 16.30 (arkisin) tai lähetä viesti

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua