Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evlin asiakkaita palveleva My Evli -verkkopalvelu on nyt saatavilla myös täysin uutena mobiilisovelluksena, jossa on panostettu ensiluokkaiseen tietoturvaan ja käyttäjäkokemukseen.

My Evli -mobiiliuudistuksen tavoitteena on tarjota asiakkaille heidän tarpeitaan vastaava, korkealaatuinen varainhoidon ja sijoittamisen digitaalinen palvelu myös mobiilisovelluksena, joka on samalla sekä helppokäyttöinen, selkeä että tietoturvallinen.

Sovelluspohjainen tunnistusratkaisu takaa My Evli -mobiilin käytön turvallisuuden. Sisäänkirjautuminen mobiilisovellukseen on entistä vaivattomampaa ja sisäänkirjautumisvaihtoehtoja on nyt enemmän. Tulevaisuudessa tarkoitus on kokonaan luopua tunnuslukutaulukoista niin, että My Evlissä annettujen toimeksiantojen vahvistus tapahtuu mobiilisovelluksella.

Evlissä varainhoitajat auttavat ensisijaisesti sijoitustavoitteiden saavuttamisessa, mutta haluamme tarjota asiakkaillemme tueksi täydentävän digitaalisen palvelun. My Evli -mobiilin sisäänkirjautuminen on nyt helppokäyttöisempi, ja tunnistautumisratkaisun osalta voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen käyttökokemuksen Signicatin MobileID:n avulla. Se on tietoturvaltaan markkinoiden yksi parhaita, sillä se tarjoaa auditoidun pankkitason turvallisuuden”, Evlin asiakaskokemuksen kehittämisestä vastaava johtaja Jarkko Kuisma kertoo.

Uudessa My Evli -mobiilissa on myös yksinkertaisempaa liikkua ja asiakkaillemme voidaan tarjota entistä enemmän tietoa sijoituksista. Mobiilisovelluksessa on kätevää seurata oman varallisuuden kehitystä ja tehdä lisäsijoituksia. Myös osakekaupankäynti on nyt mahdollista sovelluksen kautta. Omat raportit, ajankohtaiset katsaukset sekä analyysit löytyvät helposti My Evli -mobiilista”, Jarkko Kuisma jatkaa.

Miten otat käyttöön uuden My Evli -mobiilin?

Uusi My Evli -mobiili on saatavilla App Storessa ja Google Play -kaupassa. Jos olet jo Evlin asiakas, voit aktivoida sovelluksen My Evli -tunnuksillasi tai henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Mikäli et vielä ole Evlin asiakas, rekisteröidy ensin osoitteessa www.evli.com/tule-asiakkaaksi. Tämän jälkeen mobiilisovelluksessa voi tunnistautua sekä vahvistaa kauppoja sormenjälkitunnistuksella, kasvojen tunnistuksella tai pin-koodilla. Web-kirjautumisen voi tehdä QR-koodilla.

Picture-of-My-Evli-login-page_FI

Käy tutustumassa uuteen My Evli -mobiiliin! Mikäli sinulla ei ole My Evli tunnuksia tai olet unohtanut tunnuksesi, katso lisätietoa.

Tarvittaessa saat apua omalta yhteyshenkilöltäsi tai Evlin Sijoittajapalvelusta, puhelin (09) 4766 9701 klo 9.30 - 16.30 (arkisin) tai lähetä viesti.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua