Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Adobe Stock 74504482

Toisessa korissa on vinkkejä, vinkkejä, pähkimistä, yksittäisiä osakkeita, korkoja ja rahastoja. Toisessa taas mietityt tavoitteet ja ja rauhallista pohdintaa siitä, miten rakentaa polku kohti tavoitteiden toteutumista.

Mitä syvemmälle asiaa pohtii, sitä selkeämmäksi ero käy. Siinä missä spekulantti tavoittelee nopeasti eri tavoin lisätuottoja, ajattelee tavoitteellinen sijoittaja täysin eri tavoin. Ajatustavoissa ja suhtautumisessa vaurastumiseen on selkeä ero.

Tavoitteellinen sijoittaminen sinänsä hyötyy laajasta hajautuksesta, yritysten kasvusta ja niiden maksamista osingoista ajan kanssa, eikä ole riippuvainen  hetkellisestä markkinakehityksestä. Tärkeintä on sijoittamisen päämäärä.

Jos sijoittaja pystyy kirkastamaan itselleen omat sijoitustavoitteensa ja päämääränsä, on nykyään mahdollista laskea myös skenaarioanalyysin avulla tavoitteiden toteutumistodennäköisyydet.

Sijoittamisen tavoitteellisuus mielessämme rakensimme Evli Digitalin. Se on veloitukseton työkalu, joka auttaa rakentamaan tavoitteittesi mukaisen sijoitussalkun. Helppoa, mutta tehokasta.    

Tutustu, kokeile itse ja nosta sijoitusosaamisesi seuraavalle tasolle.

 {{cta('71fe8c8e-1326-4e6e-b3cf-9dd238f858f8','justifycenter')}}

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua