Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli-konsernin uusien monimuotoisuustavoitteiden keskiössä on sukupuolten välisen tasa-arvon edistäminen ja kulttuurillisen monimuotoisuuden tukeminen.

Uudet monimuotoisuustavoitteet liiketoimintojen, hallinnon sekä johtoryhmän, että hallituksen sukupuolijakaumasta on asetettu vuodelle 2022.

Evli-konsernin monimuotoisuus perustuu konsernin arvoihin, eettisiin periaatteisiin ja henkilöstöpolitiikkaan. Monimuotoisuustavoitteet antavat Evlin monimuotoisuus- ja yhdenvertaisuustyölle suuntaviivat ja asettaa Evlille tavoite tason edistää monimuotoisuutta eri puolilla organisaatiota.

"Innovointi ja työntekijöiden työhyvinvointi on elinehto, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme entistä parempia sijoitusratkaisuja"

”Tiedämme, että monimuotoisuus johtaa dynaamisempaan ja luovempaan työskentelykulttuuriin, joka puolestaan lisää ajan mittaan työtyytyväisyyttä ja tuottavuutta. Uskomme lisäksi, että olemme kilpailukykyisempiä, kun meillä on ihmisiä erilaisilla osaamistaustoilla ja erilaista ajattelua. Innovointi ja työntekijöiden työhyvinvointi on elinehto, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme entistä parempia sijoitusratkaisuja ja olla kiinnostava työnantaja työmarkkinoilla”, Evlin henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Mari Etholén kommentoi monimuotoisuustavoitteita.

Monimuotoisuustavoitteet koskevat kaikkia Evlin liiketoimintoja. Jokapäiväisen työympäristön tavoitteena on tukea kulttuurillista monimuotoisuutta ja monimuotoisuus huomioidaan kaikessa henkilöstöjohtamisessa palkkauksesta, uralla etenemiseen ja kehittymiseen. Koko henkilöstöllä on yhtäläiset mahdollisuudet edetä urallaan.

Tavoitteet vuodelle 2022

  • Liiketoimintojen asiantuntijatehtävissä kumpaakin sukupuolta edustettuna vähintään 40 %
  • Liiketoimintojen ja hallinnon esimiesten keskuudessa on edustettuna kumpaakin sukupuolta vähintään 30 %
  • Hallituksessa ja johtoryhmässä on molemmat sukupuolet riittävästi edustettuna. Kokoonpanon suunnittelussa huomioidaan aina jäsenten monipuolinen osaaminen, kokemus ja asiantuntemus tehokkaan työskentelyn varmistamiseksi.
  • Rekrytoinneissa tehtävään valitaan aina parhaiten soveltuva henkilö
    Trainee-ohjelmaan päässeiden joukossa tulee olla edustettuna molempia sukupuolia.
Lue lisää Evli-konsernin monimuotoisuudesta


Lisätietoja:
Mari Etholén, henkilöstö- ja lakia-asianjohtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 40 591 0432, mari.etholen@evli.com

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua