Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Sijoittajat arvostavat Evlin sijoitustoiminnan tuloksia, stabiliteettia ja resursseja, vastuullisen sijoittamisen osaamista sekä asiakaspalvelua.

SFR_2018 Platinun Award kuva
Yhteisösijoittajat arvioivat Evli Pankin neljäntenä vuotena peräkkäin Suomen parhaaksi varainhoitajaksi (Platinum Award) SFR Scandinavian Financial Research –yhteisöasiakastutkimuksessa*. Evlin saama kokonaislaatuarvio oli 3,94 asteikolla 1-5. Tulos laskettiin 10 eri laatukriteeriä käyttäen. Evli sai positiivista palautetta muun muassa sijoitustoiminnan tuloksistaan, stabiliteetista ja resursseistaan, vastuullisen sijoittamisen osaamisestaan sekä asiakaspalvelustaan.

"Lämmin kiitos asiakkaillemme luottamuksesta palveluitamme ja ammattitaitoamme kohtaan"

Evli oli tutkimuksessa jälleen myös käytetyin yhteisövarainhoitaja Suomessa. 66 prosenttia tutkimukseen osallistuneista yhteisöistä käyttää Evlin varainhoitopalveluita.

”Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää palveluitamme asiakkaiden tarpeet ja tavoitteet huomioiden. On hienoa huomata, että asiakkaat arvostavat tuotteita ja palveluitamme ja neljäs peräkkäinen vuosi ensimmäisellä sijalla on mahtava kunnianosoitus tekemästämme systemaattisesta kehitystyöstä. Lämmin kiitos asiakkaillemme luottamuksesta palveluitamme ja ammattitaitoamme kohtaan”, Evli Pankin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki kommentoi tutkimuksen tulosta.

SFR ”Institutional Investment Services, Finland 2018” -tutkimuksessa suomalaiset yhteisösijoittajat arvioivat kaikkia markkinoilla toimivia varainhoitajia 10:lla eri laatukriteerillä. Tutkimukseen osallistui muun muassa vakuutusyhtiöitä, eläkelaitoksia, yleishyödyllisiä säätiöitä, kaupunkeja ja seurakuntayhtymiä, yliopistoja sekä muita institutionaalisia sijoittajia.


Lisätietoja:
Timo Hovi, johtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 9 4766 9306, timo.hovi@evli.com


*”Institutional Investment Services, Finland 2018; Investment Services Report, Allrounders”

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua