Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Clearstream laajentaa tarjontaansa Pohjois-Euroopassa lisäämällä suomalaiset sijoitusrahastot Vestima-rahastoalustalle.

Kansainväliset asiakkaat voivat Vestiman kautta suoraan merkitä suomalaisia sijoitusrahastoja ja hyötyä samasta automatisoidusta käsittelyprosessista kuin muilla markkinoilla. Evli-Rahastoyhtiö Oy on ensimmäinen suomalainen varainhoitaja, jonka sijoitusrahastot on hyväksytty Vestima-rahastoalustalle. Lanseerauksen myötä Evlin sijoitusrahastojen jakeluverkosto laajenee merkittävästi.

Keskeisiä tekijöitä Suomen lisäämiseksi Vestima-rahastoalustalle ovat kansainvälinen asiakaskysyntä pohjoismaisten sijoitusrahastomarkkinoiden kokonaisvaltaiseen kattamiseen ja Suomen vakaat rahastomarkkinat, joiden hallinnoimat varat olivat vuoden 2018 lopussa 110 miljardia euroa.

”Vestiman jakelun myötä rahastojemme levitys kasvaa merkittävästi"

”Toivotamme suomalaiset rahastot tervetulleeksi osaksi Clearstreamin tarjontaa. Suomalaisten rahastojen jakelu Vestimalla on uusi askel rahastomarkkinoiden kattavuuden laajentamisessa Pohjoismaissa. Johtavana kansainvälisenä rahastojakelijana Clearstremin päätavoitteena on tukea asiakkaidemme sijoitusstrategioita ja fasilitoida heidän liiketoimintaansa kaikilla markkinoilla ympäri maailmaa”, sanoo Bernard Tancré, Clearstreamin toiminnanjohtaja ja sijoitusrahastopalveluiden johtaja.

”Evli on tarjonnut valikoituja UCITS-rahastoja keski-eurooppalaisille sijoittajille jo muutaman vuoden ajan. Vestiman jakelun myötä rahastojemme levitys kasvaa merkittävästi. Jatkossa kansainväliset sijoittajat eivät ainoastaan voi ostaa Evlin sijoitusrahastoja, he hyötyvät lisäksi Suomen koko rahastomarkkinan pohjoismaisesta sijoitusosaamisesta”, Kim Pessala, Evli-Rahastoyhtiön toimitusjohtaja kommentoi.

Lisätietoja:
Kim Pessala, toimitusjohtaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 40 523 3797
Petter von Bonsdorff, johtaja, kansainvälinen myynti, Evli Pankki Oyj, p. +358 40 540 4100

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua