Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Valkoinen marmori, josta valonsäteet suuntautuvat alaspäin.

Evli-Rahastoyhtiö Oy:n (”Evli”) hallitus on päättänyt muuttaa hallinnoimansa Erikoissijoitusrahasto Evli Leveraged Loan (jäljempänä ”Rahasto”) sääntöjä. Sääntömuutokset koskevat rahaston nimeä sekä rahaston merkintä- ja lunastustiheyttä. Alla tarkemmin kuvattavat sääntömuutokset tulevat voimaan 1.7.2024.

 • Rahaston nimi muuttuu ja se on jatkossa Erikoissijoitusrahasto Evli Nordic Senior Secured Loan. 
 • Rahastoa voi jatkossa merkitä kuukausittain jokaisen kalenterikuukauden viimeisenä suomalaisena pankkipäivänä, joka on Rahaston sääntöjen mukainen aukiolopäivä. Näin ollen myös rahaston arvo lasketaan ja julkaistaan vähintään kerran kalenterikuukaudessa.
 • Rahastoa voi jatkossa lunastaa neljä kertaa vuodessa: maaliskuun, kesäkuun, syyskuun ja joulukuun viimeinen suomalainen pankkipäivä (“Lunastuspäivä”), joka on rahaston sääntöjen mukainen aukiolopäivä.
 • Lunastustoimeksianto tulee jättää Rahastoyhtiölle viimeistään yksi (1) kuukausi ennen Lunastuspäivää. Mikäli saman osuudenomistajan tietylle Lunastuspäivälle kohdistuva lunastustoimeksianto ylittää Rahaston viimeksi julkistetun arvonlaskentapäivän arvon mukaan kymmenen miljoonaa (10 000 000) euroa, tulee lunastustoimeksianto toimittaa viimeistään kolme (3) kalenterikuukautta ennen Lunastuspäivää.
 • Rahastoyhtiöllä on oikeus rajoittaa yksittäiseen lunastuspäivään kohdistuvien lunastusten yhteenlaskettua määrää siten, että se ei voi ylittää kymmentä (10) prosenttia viimeisimmästä julkaistusta rahaston arvosta laskettuna, mikäli rahaston likviditeettitilanne niin vaatii. Lunastukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä, ja mikäli päätös lunastusten rajoittamisesta tehdään, siirtyvät lunastustoimeksiannot yli menevältä osalta automaattisesti seuraavaan Lunastuspäivään toteutettavaksi. 
 • Lunastuksesta saatavat varat vähennettynä mahdollisella lunastuspalkkiolla pyritään maksamaan kahden pankkipäivän kuluessa lunastuksesta, mutta viimeistään 30 päivän kuluttua. Tämä varauma johtuu lainasijoitusten pitkästä selvitysajasta.


Sääntömuutokset koskevat kaikkia rahaston osuussarjoja:

 • Evli Leveraged Loan A, ISIN: FI4000507249
 • Evli Leveraged Loan B, ISIN: FI4000507256
 • Evli Leveraged Loan IB, ISIN: FI4000507264
 • Evli Leveraged Loan B SEK, ISIN: FI4000511936
 • Evli Leveraged Loan IB SEK, ISIN: FI4000527056

Muutetut rahaston säännöt koskevat kaikkia osuudenomistajia, eivätkä ne vaadi osuudenomistajilta toimenpiteitä.

Rahaston päivitetyt säännöt ovat saatavilla 31.5.2024 mennessä osoitteesta www.evli.com/rahastosaannot ja Sijoittajapalvelustamme. Sijoittajapalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne muutetuista säännöistä ja rahastosijoittamisesta puhelimitse (09) 4766 9701 tai sähköpostitse info@evli.com arkipäivisin kello 9.30-16.30 (Suomen aikaa, CET+1).

 

EVLI-RAHASTOYHTIÖ OY

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua