Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Steel structure design Adobe Stock 518990303 2000x1125 16 9 Tiny

Olemme uudistaneet verkkosivujemme rahastosivut. Uudet sivut on suunniteltu palvelemaan kävijöiden tarpeita entistä paremmin ja selkeämmin.

Tiedon hyödyllisyyteen, esitystapoihin, käytettävyyteen ja sivujen ilmeeseen on kiinnitetty uusilla sivuilla erityistä huomiota niin yksityishenkilöiden, yritysten kuin yhteisöjen näkökulmasta. Rahastosivuilla kävijöitä palvellaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Mikä on uutta rahastosivuilla?

  • Rahastojen arvot -sivulla löytyy nyt rahastojen suodatusmahdollisuus. Voit suodattaa rahastoja rahaston tyypin, sijoitusajan tai vastuullisuusluokituksen mukaan. Voit myös hakea rahastoja nimellä.
  • Rahastokohtaisilla sivuilla tieto on jaoteltu omille välilehdilleen, mikä tekee tiedon löytämisestä helpompaa.
  • Tuotto ja riski -välilehdeltä löydät aiempaa kattavammin rahaston tuotto- ja tunnuslukuja.
  • Vastuullisuus -välilehdelle on kerätty rahaston keskeisimmät vastuullisuustiedot.

Kehitämme verkkopalveluitamme jatkuvasti. Arvokkaimmat kehitysideat ovat kummunneet kävijä- ja asiakaskokemuksista, jotka toimivat jatkossakin ohjenuorana digitaalisia palveluja kehitettäessä.

Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihin täältä. Rahastosivuja pääset tarkastelemaan sivun taulukon kautta rahaston nimeä klikkaamalla.

Vastaanotamme mielellään palautetta ja kehitysehdotuksia, ota yhteyttä.

Sijoittajapalvelu, p. (09) 4766 9701 (arkisin klo 9.30–16.30) tai sijoittajapalvelu@evli.com, auttavat mielellään mahdollisissa kysymyksissä.

 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua