Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Moderni puurakennus.

Yrityskaupat vahvistavat Allsharesin asemaa yhtenä Euroopan johtavista osakepohjaisen palkitsemisen ja digitaalisten kannustinratkaisujen palveluntarjoajista.

Osakepohjaisen palkitsemisen konsultointiin ja kannustinjärjestelmiin erikoistunut suomalaisyhtiö Allshares (ent. Evli Alexander Incentives) yhdistyy ruotsalaisen alan pioneerin Novare Pay Consultingin kanssa. Yrityskauppojen taustalla on Allsharesin uusi strateginen kumppani ja omistaja, kansainvälinen pääomasijoitusrahasto Bregal Milestone, jonka tavoitteena on tehdä Allsharesista osakepohjaisen palkitsemisen ja kannustinpalveluiden ykkösnimi kaikkialla Euroopassa. Novare Payn yhdistäminen osaksi Allshares-ekosysteemiä konkretisoi kansainväliseen kasvuun tähtäävät suunnitelmat.

Novare Pay on ruotsalainen palkitsemisen neuvontaan keskittynyt yhtiö, jonka kokonaisvaltainen näkemys kannustimien arvioinnista, suunnittelusta ja hallinnoinnista vahvistaa Allsharesin asemaa Euroopassa.

“Allshares tunnetaan edistyksellisistä teknisistä ratkaisuistaan sekä laajasta palveluvalikoimasta, joka kattaa koko kannustinjärjestelmän elinkaaren suoraviivaisesti ja maailmanlaajuisesti. Novare Payn huippuluokan osaaminen antaa meille erinomaiset edellytykset kasvattaa ja kehittää tekemistämme Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Yrityskauppojen myötä pystymme palvelemaan meidän ja Novare Payn nykyisiä asiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin, mutta myös tavoittelemaan uusia asiakkuuksia meille uusilta markkinoilta”, kertoo Kristina Wichmann, Allshares Oy:n suunnittelu- ja konsultointiliiketoiminnan johtaja. 

Novare Pay tarjoaa osakepohjaisen kannustamisen neuvonta- ja datapalveluita vuosittain yli 300 yhtiölle Ruotsissa ja kansainvälisesti. Asiakaskuntaan kuuluu sekä pörssiyhtiöitä että listaamattomia yrityksiä. Novare Payn palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 40 henkilöä Tukholmassa, Oslossa ja Lontoossa, jotka siirtyvät yrityskauppojen myötä osaksi Allsharesia.

“Olemme kuluneiden vuosien aikana onnistuneet rakentamaan vahvan ja monipuolisen asiakaskunnan sekä osaavan tiimin, joka työskentelee toimipisteissämme Tukholmassa, Oslossa ja Lontoossa. Allsharesin edistyksellistä teknologiaa hyödyntävä palkitsemisohjelmisto antaa meille mahdollisuuden täydentää monipuolista palvelutarjontaamme ja mullistaa palkitsemisratkaisujen markkinaa kaikkialla Euroopassa”, kertoo Novare Pay Consultingin toimitusjohtaja Erika Andersson.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa tai sen ehtoja ei julkisteta. 

 

Lisätietoja:

Pertti Helaniemi, Partner, CEO, Allshares Oy, +358 50 560 5506, pertti.helaniemi@allshares.com 

Kristina Wichmann, Partner, Allshares Oy, +358 50 560 5507, kristina.wichmann@allshares.com

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua