Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Adobe Stock 89993648

Moni sijoittaja aloittaa matkansa ostamalla erinäisiä osakkeita ja rahastoja sen kummemmin miettimättä. Seurauksena on ennemmin tai myöhemmin pähkäilyä yksittäisten sijoitustuotteiden välillä ja ne tärkeimmät kysymykset jäävät kysymättä.

Sijoittajalle on kaiken kiireen ja tulos- sekä uutisvirtapähkäilyiden keskellä oikeastaan vain kaksi tärkeää kysymystä, joihin tulisi löytää vastaus.

 

1. Mitkä ovat sijoitustavoitteeni?

ja

2. Millä todennäköisyydellä saavutan sijoitustavoitteeni?

 

Siinä sijoittajan kaksi tärkeintä kysymystä – silti harva ammattilainenkaan osaa niihin vastata.

Yleensä joko tavoitteita ei ole tullut miettineeksi (helppo korjata) tai tavoitteiden toteutumistodennäköisyyttä on ollut mahdotonta arvioida.

Nämä keskeiset kysymykset mielessämme rakensimme Evli Digitalin, jonka taustalla on paitsi Evlin sijoitus- ja varainhoito osaaminen* myös valtava määrää globaalia talous- ja sijoitusdataa aina 1800-luvulta lähtien. Palvelu ottaa huomioon tiedossa olevat nostotarpeesi ja lisäsijoitukset. Eli pohdi ensin sijoitustavoite ja sitten rakenna polku perille.

Klikkaa alta ja tutustu tarkemmin aiheeseen.

{{cta('e673cb09-7db8-4e9c-b48b-5d01ad3bfdbe','justifycenter')}}

*Suomalaisten yhteisösijoittajien parhaaksi valitsema varainhoitaja (TNS Sifo Prosperan External Asset Management Finland 2017 ja SFR 2016 yhteisöasiakastutkimukset)

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua