Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Vastuullinen varainhoito nousee entistä keskeisempään rooliin, kun olemme Evli Pankki Oyj:n osittaisjakautumisen myötä nyt Evli Oyj. Jatkossa voimme vieläkin paremmin auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan ympäristön ja yhteiskunnan kannalta kestävällä tavalla ja luoda lisäarvoa panostamalla kestäviin tulevaisuuden ratkaisuihin. 


”Strateginen painopisteemme ja ydinosaamisemme on varainhoidossa sekä lisäksi yritysneuvontapalveluissa ja kannustinjärjestelmien suunnittelussa ja hallinnoinnissa. Historiamme ja asiantuntemuksemme säilyy, mutta Evli Oyj:nä voimme entistä paremmin hyödyntää ydinosaamiseemme sisältyvää vankkaa pitkän aikavälin kasvupotentiaalia”, kertoo Evli Oyj:n toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki.

”Haluamme vahvistaa asemaamme vastuullisen varainhoidon edelläkävijänä Pohjoismaissa ja auttaa asiakkaitamme hoitamaan varallisuuttaan tavalla, joka tukee kestävää tulevaisuutta.”

Evli-konsernin 290 ammattilaista tarjoavat sijoitusrahastoja, varainhoitoa, pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, yritysanalyysiä, kannustinjärjestelmien suunnittelua ja hallinnointia sekä yritysjärjestelypalveluita. Yhteistyössä kumppaniemme kanssa autamme myös laina- ja talletuspalveluissa sekä palvelemme paikallisten myyntiedustajien kautta kansainvälisiä instituutioasiakkaita.

Muutos ei vaadi toimenpiteitä asiakkailta, vaan palvelut jatkuvat normaalisti. Uuden yhtiön myötä asiakkaat pääsevät nauttimaan vieläkin laajemmasta palveluvalikoimasta.


Evlin yhteyshenkilöt sekä Sijoittajapalvelu, p. (09) 4766 9701 (arkisin klo 9.30–16.30), sijoittajapalvelu@evli.com, auttavat mielellään mahdollisissa kysymyksissä.


Lisää tietoa Evli Pankki Oyj:n osittaisjakautumisesta ja Evli Oyj:stä:

Evli Pankki Oyj:n osittaisjakautuminen, 24.11.2021

Muutoksia Evli Pankin pankki- ja asiakasvaratileissä, 26.1.2022

Evli Oyj – asiakkuuden ehdot, 1.3.2022

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua