Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Image of nice young smiling woman using smartphone and headphones Adobe Stock 341268370 2000x1125 SOME Tiny

My Evli -verkkopalveluun tulee kesäkuussa oma osio asiakasviestejä varten, joten yhteydenpito Evliin on pian entistä helpompaa.

 

My Evlin Viestit-osiossa tullaan julkaisemaan asiakkaan omaa asiakkuutta koskevia viestejä ja tiedotteita. Tärkeät tiedotteet jäävät talteen viestiarkistoon. Viestit-osiossa asiakas voi myös olla helposti yhteydessä omaan yhteyshenkilöönsä Evlissä. Lisäksi Viestit-osiossa on mahdollista lähettää dokumentteja Evliin tietoturvallisesti.

Viestit-osio löytyy jatkossa tietokoneella My Evlin vasemmasta laidasta ja mobiililaitteilla sivun alalaidasta. Asiakas saa ilmoituksen, kun hänelle on saapunut My Evliin uusi viesti. Ilmoitus saapuvista viesteistä tulee tekstiviestinä tai sähköpostina.

Monipuolista palvelua My Evlissä

My Evli -verkkopalvelu tarjoaa monipuolisia palveluita:

  • laajan raportointipalvelun, joka kattaa sijoitukset, tuottohistorian ja tapahtumat sekä sijoitussidonnaiset vakuutukset ja kapitalisaatiosopimukset
  • Evlin rahastojen kaupankäyntipalvelut
  • kotimaisten ja kansainvälisten osakkeiden ja pörssinoteerattujen sijoitusrahastojen kaupankäyntipalvelut
  • helppokäyttöisen sähköisen Evli Digital -varainhoitopalvelun
  • mahdollisuuden tilata varallisuusraportti kuukausittain, neljännesvuosittain, vuosittain tai jollain muulla aikavälillä.

My Evlistä on saatavilla myös mobiilisovellus Apple- ja Android-puhelimille.

Sijoittajapalvelu auttaa

Sijoittajapalvelu auttaa mielellään kaikissa verkkopalveluun liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 9.30–16.30 numerossa (09) 4766 9701 tai sähköpostitse info@evli.com.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua