Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Edit 923221 952660 edited 967799 edited

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään mitä varten oikeastaan säästät – muutenkin kuin sen kuuluisan pahan päivän varalle? 

Kaikilla on toiveita ja tavoitteita tulevaisuuden varalle, joihin usein liittyy suurempia ja pienempiä rahantarpeita. Oletko pohtinut paljonko unelmiesi toteuttaminen oikeastaan maksaa ja asettanut haaveillesi hintalapun?

Esimerkiksi omille ikätovereilleni ajankohtaisia kysymyksiä ovat, kuinka kerätä kasaan varallisuutta ensiasunnon hankintaan tai kuinka rahoittaa tulevat häät. Näitä virstanpylväitä varten pitäisi olla varautunut tuhansien eurojen säästöillä.

 

{{cta('629dfb94-5979-4666-aefa-d55a409309f2','justifycenter')}}

 Pitkä horisontti luo haasteen

Lähitulevaisuuteen sijoittuvat rahantarpeet ja sen vaatimat säästöt voivat toki olla helpompia hahmottaa, mutta mitä pitemmällä horisontilla suunnittelemme, sitä haastavammaksi se muuttuu. Kun esimerkiksi oma eläkeikäni häämöttää vasta lähempänä 2060- lukua on vaikea käsittää, millaisia toimenpiteitä tarvittaisiin toivottujen säästöjen saavuttamiseen.

Oletko itse miettinyt, paljonko haluaisit eläkeiässä saada lisätuloja sijoituksistasi? Vai onko sinulla kenties näköpiirissä joku suurempi hankinta, jota varten olisi hyvä aloittaa valmistautuminen? Tätä varten konkreettisen sijoitussuunnitelman tekeminen olisi tärkeää.

{{cta('5926a56b-992e-4eec-9f1c-3ec3b1ef2ecf','justifycenter')}}

Helposti lähestyttävää varainhoitoa

Olemme tehneet sijoitussuunnitelman tekemisestä ja varojesi hoidosta helposti lähestyttävää uuden varainhoitopalvelumme Evli Digitalin myötä. Kerro omat tavoitteesi meille, niin kerromme sinulle, kuinka pääset suurimmalla todennäköisyydellä maaliin.

Evli Digitalissa huomaat, ettei suurta pääomaa aloittamiseen välttämättä tarvita, kunhan pidät kiinni säästämisestä myös matkan varrella. Kun sijoitussuunnitelma on tehty, pitää palkittu varainhoitomme huolen siitä, että varoja hoidetaan sijoitussuunnitelman mukaisesti myös jatkossa, aiheuttamatta sinulle päänvaivaa. Varainhoitomme minimisijoitus on laskettu 10.000 euroon ja lisäsijoituksiakin teet jo 100 eurolla.


Kun mielessä on selkeä, konkreettinen tavoite on toivottavasti myös suunnitelmassa pysyminen helpompaa. Löydä siis oma syysi sijoittaa, niin me täällä Evlissä hoidamme loput.

Evli Digital -video

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua