Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Water drops on a dandelion seed close up Adobe Stock 255511726 some20tiny2028129

Evli oli minulle aikaisempien harjoitteluiden kautta jo ennestään tuttu työpaikka, missä työympäristö on lämmin ja kunnioittava. Kun hakemusaika aukesi Evlin Corporate Finance -harjoittelujaksolle, en epäröinyt hetkeäkään. Heti haastattelussa tuli miellyttävä fiilis; pystyin olemaan täysin oma itseni ja käymään monipuolista keskustelua tiimin haastattelijoiden kanssa.

Pääsin ensimmäisestä päivästä lähtien mukaan projekteihin ja tunsin olevani osa tiimiä. Kävimme yhdessä läpi työtehtäviä, kunnes pääsin hyvin kärrylle, ja kynnys kysyä oli aina matala. Näillä eväillä pääsinkin nopeasti vauhtiin. Harjoittelujakson kohokohtina oli mahdollisuus olla mukana käynnissä olevien projektien eri vaiheissa, mikä toi monipuolisuutta työtehtäviin, esimerkiksi yritysten seulonta, valuaatiomallinnus ja esitysmateriaalien työstäminen. Oli itsestä kiinni, kuinka paljon vastuuta oli valmis ottamaan. Halusin tulla toimistolle joka päivä, koska koin innostavaksi olla osana tätä kuuden hengen tiimiä ja olla mukana päivittäisissä sparrauksissa tiimin kanssa.

"Vaikka pääsinkin tekemään todella kiinnostavia asioita, joissa opin paljon uutta, niin päällimmäisenä harjoittelujaksoltani mieleen jää oma tiimi."

Trainee-ohjelmaan kuului myös tutustuminen Evlin eri toimintoihin, missä tiiminvetäjät kertoivat tiimien toiminnasta. Tämä mahdollisti vapaan keskustelun tiiminvetäjän ja muiden harkkareiden kesken. Perehdytykset täydensivät kokonaiskuvaani Evlistä ja syvensi ymmärrystäni tiimien yhteistyön merkityksestä. Lisäksi minulla on ollut mahdollisuus osallistua Evlin juhliin, sekä tiimin yhteiseen tapahtumaan, missä olen tutustunut paremmin omaan tiimiin ja toisiin evliläisiin. Koen, että kynnys mennä keskustelemaan kenen tahansa kanssa Evlissä on matala ja siihen kannustetaankin. Ihmisistä välittyy selvästi se, että he viihtyvät Evlissä ja monet palaavatkin takaisin Evliin työpaikanvaihdostenkin jälkeen.

Vaikka pääsinkin tekemään todella kiinnostavia asioita, joissa opin paljon uutta ja se puolestaan lisäsi kiinnostustani pääomamarkkinoita kohtaan, niin päällimmäisenä harjoittelujaksoltani mieleen jää oma tiimi. Oli mahtavaa päästä osaksi Corporate Finance -tiimiä ja -kokonaisuutta, samoin tutustua erilaisiin ihmisiin sekä Helsingin että Tukholman tiimistä. Voin helposti todeta olevani tyytyväinen kevään neljään kuukauteen harkkarina Evlin Corporate Finance -tiimissä ja suosittelen kaikille alasta kiinnostuneille Evlin trainee-ohjelmaa.

Traineet_kevät2023

Harjoittelijoita juhlistamassa kevään Trainee-ohjelman päätöstä: Fredric Sigfrids, Caj Wärn ja Mikael Hörkkö.

 

Kirjoittaja: Caj Wärn, Evlin kevään 2023 Trainee-ohjelman osallistuja

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua