Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Computer20generated20image20 20corporate20income20and20financila20issues

Rahastomaailmassa rahastojen reittaamisessa ja paremmuusjärjestykseen asettamisessa on kolme globaalia tahoa ylitse muiden. Morning Star, Citywire ja Lipper asettavat jokainen rahastoja ja/tai rahastonhoitajia paremmuusjärjestykseen hieman erilaisin kriteerein. 

Thomson-Reutersin ja Blackstonen omistamaan Refinitiv-konserniin kuuluva Lipper on johtava kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Lipper jakaa vuosittain palkintoja nostaakseen esiin rahastoja ja rahastoyhtiöitä, jotka ovat kyenneet tekemään kilpailijoitaan johdonmukaisempaa riskikorjattua tuottoa.
{{cta('2a33801b-3384-40af-85de-0292151b23ce','justifycenter')}}

Korkorahastomme vahvassa myötätuulessa

Evli voitti viime viikon lopulla ”Best Group Bond - Overall Small Company” Lipper Fund Awards 2019 -palkinnon Saksassa.

Palkinto myönnettiin osoituksena Evlin ensiluokkaisesta korko-osaamisesta ja tuotevalikoiman erinomaisista tuloksista. Lisäksi Juhamatti Pukan hoitama Evli Lyhyt Yrityslaina B -rahasto voitti euromääräisten lyhyiden yrityslainojen (”Bond EUR Corporates Short Term”) luokassa sekä ”Best Fund over 3 years” että ”Best Fund over 5 years” -palkinnot.

Lue lisää Pohjoismaisista yrityslainoista täältä.

 {{cta('3274714b-73f1-424c-a3ca-34e995e1f8d5','justifycenter')}}

Paras rahastotalo -palkinto on hieno tunnustus 20 vuotta kestäneelle korkorahasto-osaamiselle, jonka prosesseja on hiottu varsin tarkasti kuntoon jotta salkunhoito kykenee aikaansaamaan parasta mahdollista tuottoa vaihtelevissa markkinatilanteissa. Samalla myös korkorahastot ovat pärjänneet erinomaisesti omissa vertailuryhmissään.

Lue tarkemmin pohjoismaisten yrityslainojen ominaisuuksista täältä. 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua