Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli Pankki on saavuttanut erinomaiset tulokset vuoden 2018 lopussa toteutetussa henkilöstötutkimuksessaan ja on näin ollen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2018.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin PeoplePower®-henkilöstötutkimuksen. Tutkimukseen osallistuu vuosittain satoja suomalaisia yrityksiä.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että Evli on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Henkilökunta on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

”Innostavassa työpaikassa ihmiset haluavat tehdä parhaansa, kehittyä yrityksen kanssa ja innovoida uutta."

Työtyytyväisyys on Evlillä erittäin hyvällä tasolla ja tutkimuksen osallistumisprosentti oli korkea. Tutkimukseen vastasi 91,9 prosenttia henkilökunnasta. Tulosten perusteella Evli on onnistunut muun muassa päätöksenteon tehokkuudessa, työhyvinvoinnin kehittämisessä sekä tiedonkulun tehostamisessa. PeoplePower®-luokituksessa Evli sai AA+, joka on toiseksi paras luokitus. Kokonaisvaltaista työtyytyväisyyttä mittaava PeoplePower®-indeksi oli Evlillä 77,9, joka ylittää selkeästi Suomen asiantuntijanormin (70,2). PeoplePower®-indeksi on Corporate Spiritin käyttämä mittari, jolla mitataan mm. sitoutumista, johtamista ja suorituskykyä.

”Innostavassa työpaikassa ihmiset haluavat tehdä parhaansa, kehittyä yrityksen kanssa ja innovoida uutta. Tulokset kertovat, että Evli on onnistunut tavoitteessaan kehittää toimintaansa yhdessä henkilöstön kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin ja kiitämme henkilökuntaamme hienosta saavutuksesta ja innostuneisuudesta,” kommentoi Evli Pankin henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Mari Etholén.

Lue lisää Suomen innostavimmista työpaikoista


Lisätietoja:
Mari Etholén, henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 40 591 0432

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua