Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Mona von Weissenberg 2000x1125 16 9 Tiny evli com

Kauppatieteiden maisteri Mona von Weissenberg on nimitetty Evlin johtoryhmän jäseneksi 1.10.2023 alkaen. Von Weissenberg siirtyi Evliin loppuvuodesta 2022 EAB Group Oyj:n ja Evlin yhdistymisen myötä.

 

Samalla Evlin johtoryhmän nykyinen jäsen ja Ruotsin tytäryhtiön Evli Ab:n toimitusjohtaja Mikael Thunved jää pois Evlin johtoryhmästä 1.10.2023 alkaen. Thunved keskittyy jatkossakin Evlin Ruotsin toimintojen kehittämiseen Evli Ab:n toimitusjohtajana.

"Olen iloinen voidessani toivottaa Monan tervetulleeksi konsernin johtoryhmän jäseneksi. Monalla on pitkä kokemus rahoitusalan eri tehtävistä, ja hän on tuonut arvokasta tietoa ja taitoa Evlin liiketoimintaan. Hän on arvostettu ja kokenut liiketoimintajohtaja, jonka kanssa kasvatamme liiketoimintaamme instituutioasiakkaiden keskuudessa entisestään. Olen myös mielissäni, että Mikael pystyy muutoksen myötä keskittymään entistä enemmän Evlin Ruotsin toimintojen kehittämiseen Evlin strategian mukaisesti", Evlin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki kommentoi.

"Olen innoissani päästessäni Pohjoismaiden parhaan rahastotalon johtoryhmään. Jo ensimmäisinä päivinä Evlissä huomasin, että tekemistä ohjaavat hyvät asiakassuhteet, rehellisyys ja halu oppia ja tutkia uusia mahdollisuuksia. Haluamme olla asiakkaidemme luotettu neuvonantaja ja kulkea heidän rinnallaan. Evlillä onkin pitkiä ja tyytyväisiä asiakassuhteita. Jatkamme yhdessä työtä parhaiden sijoitusratkaisujen kehittämisessä asiakkaillemme. Kiitän luottamuksesta Maunua ja koko Evlin hallitusta", Mona von Weissenberg sanoo.

Evli Oyj:n johtoryhmään kuuluvat 1.10.2023 alkaen:

  • Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja
  • Juho Mikola, talous- ja konsernihallinto
  • Mari Etholén, lakiasiat ja henkilöstöhallinto
  • Panu Jousimies, tuotanto ja arvopaperikauppojen toteutus
  • Kim Pessala, sijoitustuotteet ja -palvelut
  • Esa Pensala, yksityisasiakkaat
  • Mona von Weissenberg, instituutioasiakkaat

Johtoryhmän jäsenten henkilötiedot ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla, evli.com/sijoittajat.

Lisätietoja:
Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja, Evli Oyj, p. +358 50 553 3000, maunu.lehtimaki@evli.com 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua