Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Kannustinohjelmien hallinnoinnin asiakkaille tarjottavassa Incentive-portaalissa on mahdollista nähdä kannustimien nykyinen arvo ja tehdä toimeksiannot sähköisesti.

Uusi tuotantoversion asennetaan portaaliin lähtökohtaisesti 6-12 kertaa vuodessa ja merkittävimmistä muutoksista ja lisätoiminnallisuuksista uutisoidaan asiakkaille erikseen.

Portaali uusin toiminnallisuus on Incentive-mobiiliapplikaationa, joka on ladattavissa Apple Storesta ja Google Playsta. Mobiiliapplikaatiossa voi esimerkiksi tarkastella kannustinsalkkua ja ottaa yhteyttä asiakaskohtaiseen Help Deskiin.

Helmikuusta 2019 lähtien portaalissa on ollut käytössä chat-palvelu nopean tuen saamisen helpottamiseksi. Chat-palvelussa tukea voi saada suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lisäksi asiakasyhtiöille on lisätty mahdollisuus ottaa käyttöön organisaation SSO (Single-Sign-On) kertatunnistautuminen. Palvelu toimii, mikäli asiakkaalla on yhteensopiva (Azure AD) tunnistusmenetelmä käytössä. Kertatunnistautumisen myötä asiakasyhtiön palkkiojärjestelmien haltijat pystyvät kirjautumaan Incentive-portaaliin ilman käyttäjätunnusten tai salasanojen syöttämistä. SSO on käyttöönotettavissa kertakorvausta vastaan noin kahden viikon toimitusajalla.


Lisätietoja:
Ilkka Korosuo, apulaisjohtaja, Evli Awards Management Oy, p. +358 9 4766 9422, ilkka.korosuo@eam.fi

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua