Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli Rahastoyhtiön osakesijoitusjohtaja Hans-Kristian Sjöholm on nimitetty kauppakorkeakoulu Hankenin Quantum data labin työelämäprofessoriksi kolmeksi vuodeksi.

Quantum data lab panostaa suurten datamäärien digitalisointiin ja hyödyntämiseen ja siinä yhdistyy huipputeknologia ja rahoitus. Erilaisten tapahtumien, tutkimuksen ja opetuksen avulla Quantum pyrkii datalähtöisen päätöksenteon ja arvonluonnin eturintamaan.

Sjöholm jatkaa työtään Evlissä entiseen tapaan ja johtaa seitsemää osakerahastoa hallinnoivaa Global Equities -tiimiä. Sjöholm kertoo, että nimitys on tervetullut lisä vierasluennoille Hankenin Value Investing -kurssilla ja että työelämäprofessorin roolin ja Evlin salkunhoitovastuiden välillä on vahva synergia.

Datalähtöinen päätöksenteko kiinnostaa minua niin liiketoiminnassa kuin salkunhoidossakin, ja olen kiitollinen, että Hanken tarjosi minulle tämän mahdollisuuden. Odotan innolla, että saan oppia lisää big datasta ja tekoälystä ja jakaa toimiala- ja salkunhoito-osaamistani Hankenin tutkijoille ja opiskelijoille.

Quantumin johtaja, professori Benjamin Maury kiittää Hans-Kristian Sjöholmia haasteeseen tarttumisesta.

On hienoa, että Hans-Kristianin tasoinen talousammattilainen on mukana kehittämässä Quantumia, vahvistaa Quantumin ja liike-elämän välisiä yhteyksiä ja auttaa meitä mentoroimaan seuraavan sukupolven ammattilaisia.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua