Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli Awards Management (EAM) palvelee pörssiyhtiöitä kannustinjärjestelmien hallinnointipalvelujen lisäksi myös yhtiön hallituksen vuosipalkkion osakehankintojen ja -siirtojen, sekä muiden niihin liittyvien käytännön asioiden osalta.

Vuodesta 2020 alkaen yhtiön ylimmän johdon ja hallituksen palkitsemispolitiikka, ja edelleen 2021 alkaen taaksepäin katsova palkitsemisraportti, ovat agendalla yhtiökokouksissa. Tämän ”Say on pay” -toimintamallin myötä entistä useampi pörssiyhtiö on alkanut maksaa osan hallituksen kiinteästä vuosipalkkiosta yhtiön osakkeina. Osakkeet tulevat hallituksen jäsenen omistukseen vallitsevaan markkinahintaan ja verotetaan alkuvaiheessa ansiotulona.

EAM auttaa asiakkaitaan osakkeiden tekniseen hankintaan, varainsiirtoveroihin, palkkahallintoraportointiin, MAR-ilmoituksiin ja -tiedotteisiin, yms. liittyvissä käytännön asioissa. Erityisesti ulkomaisten hallitusjäsenten kohdalla haasteita voi esiintyä myös suomalaisen arvo-osuustilin avaukseen liittyen. EAM tarjoaa suomalaisen arvo-osuustilin säilytysmaksutta kyseessä olevan yhtiön osakkeiden säilytystä varten.Lisätietoja:
Petri Pehkonen, liiketoimintajohtaja, Evli Awards Management Oy, p. +358 9 4766 9425, petri.pehkonen@eam.fi

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua