Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli-Rahastoyhtiö Oy:n erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotto on vuoden 2019 toisen kvartaalin aikana ostanut neljä toimitilakiinteistöä.


Myyjinä kaupoissa toimi mm. Kauppakeskuskiinteistöt FEA, yksi ulkomaalainen rahasto, Investors House sekä joukkio yksityishenkilöitä. Kohteet sijaitsevat Helsingissä, Paimiossa, Oulunsalossa ja Porissa ja niissä on yhteensä noin 22.000 neliötä ja niiden yhteisarvo on yli 40 miljoonaa euroa.

Rahaston salkunhoitaja Heidi Launo: "Jatkamme näillä kaupoilla vahvasti rahaston strategian toteuttamista. Päävuokralaisina laadukkaissa kiinteistöissä on vahvoja alansa toimijoita kuten HOK-Elanto, Kesko, Tokmanni ja Scandic. Kohteiden vuokratuotolla painotettu vuokrasopimusten keskimaturiteetti on noin seitsemän vuotta. Hankintojen myötä tuplasimme rahaston kiinteistövarallisuuden arvon."

Huhtikuussa 2018 perustetun Evli Vuokratuotto -erikoissijoitusrahaston strategiana on sijoittaa moderneihin suomalaisiin toimitilakiinteistöihin, jotka tuottavat vakavaraisten vuokralaisten pitkien vuokrasopimuksien kautta vakaata kassavirtaa. Rahasto on ensimmäisen vuoden aikana keskittynyt sijoituksissaan erityisesti moderneihin naapurustoa palveleviin päivittäistavarakauppavetoisiin kohteisiin.

Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotto on yksi Evli-Rahastoyhtiön kolmesta kiinteistörahastosta. Kaksi muuta kiinteistörahastoa ovat vuonna 2015 perustettu EAI Residential I Ky ja vuonna 2018 perustettu Evli Healthcare I Ky.


Lisätietoja: 
Heidi Launo, salkunhoitaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 40 708 9519, heidi.launo@evli.com

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua