Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Vastuullisuus on Evlin strategian ytimessä ja perustuu läpinäkyvyyteen ja avoimuuteen. Tutustu, miten Evlissä toteutettiin vastuullista sijoittamista vuonna 2021.

Evlissä vastuullinen sijoittaminen merkitsee, että ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvät tekijät on integroitu salkunhoitoon. Vuonna 2021 tehtiin lukuisia konkreettisia toimia vastuullisen sijoittamisen kehittämiseksi.

”Vuosi 2021 oli Evlin vastuullisen sijoittamisen kehitystyön kannalta merkittävä. Konkreettisina toimina julkaisimme muun muassa Evlin ilmastotavoitteet, jotka tulevat ohjaamaan sijoitustoimintaamme tulevien vuosien aikana sekä uudistimme vastuullisuusraportointiamme entisestään. Kehittyvän EU:n lainsäädännön myötä ja vastuullisuuden merkityksen kasvaessa entisestään, näemme tärkeänä systemaattisesti kehittää toimintaamme, niin ESG-integraation, vaikuttamisen kuin aktiivisen omistajuuden kautta”, kertoo Evlin vastuullisuusjohtaja Petra Hakamo.

Lue Vastuullisen sijoittamisen toimintakertomus 2021

Vuosikertomus ja yritysvastuuraportti samoissa kansissa

Evlin vuosikertomuksessa ja yritysvastuuraportissa kerrotaan Evlin toiminnan keskeisistä tuloksista sekä vastuullisuuden kehittymisestä vuonna 2021. Yritysvastuuraportin osana tehty GRI-raportti noudattaa soveltuvin osin Global Reporting Initiatives (GRI) -aloitetta. Evli raportoi neljättä vuotta peräkkäin vastuullisuudestaan käyttäen viitekehyksenä GRI-standardia. Raportissa on liitteenä myös Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD) -selvitys, jossa Evli raportoi toimintansa ilmastoriskeistä.

Lue osana vuosikertomusta julkaistu yritysvastuuraportti

 

Lisätietoja:
Petra Hakamo, vastuullisuusjohtaja, Evli Oyj, p. +358 40 552 5880
petra.hakamo@evli.com 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua