Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Lipper Fund Awards on jakanut tämän vuoden rahastopalkinnot. Evlin rahastot saivat myös tänä vuonna voittoja sekä koko Euroopan tasolla että suurissa Euroopan maissa.


Juhamatti Pukan hoitama Evli Lyhyt Yrityslaina -rahasto ja Wilhelm Bruunin Evli Pohjoismaat -osakerahasto voittivat koko Euroopan ykkössijat. Lisäksi Evli Lyhyt Yrityslaina palkittiin myös Saksassa ja Ranskassa, ja Janne Kujalan Evli Suomi Pienyhtiöt -osakerahasto palkittiin Pohjoismaissa.

"Meille on kunnia saada nämä arvostetut palkinnot Lipperiltä. Ne ovat osoitus pitkäaikaisesta asiakastuntemuksestamme ja pyrkimyksestämme asettaa asiakkaat etusijalle – tarjoamme vain parasta kestävän tulevaisuuden tukemiseksi. Näiden palkintojen voittaminen, jo kolmatta vuotta peräkkäin, erittäin kilpailluilla Euroopan rahastomarkkinoilla on kovan luokan kunnianosoitus ja todiste rahastojemme kansainvälisestä kilpailukyvystä", iloitsee Evli-Rahastoyhtiön toimitusjohtaja Kim Pessala.

Evlin rahastot palkittiin kärkisijoilla alueittain seuraavasti:

Lipper Fund Awards Europe

Evli Lyhyt Yrityslaina (5 vuoden tuotto)
Evli Pohjoismaat (10 vuoden tuotto)

Lipper Fund Awards Nordic

Evli Suomi Pienyhtiöt (10 vuoden tuotto)

Lipper Fund Awards Germany

Evli Lyhyt Yrityslaina (5 vuoden tuotto)

Lipper Fund Awards France

Evli Lyhyt Yrityslaina (3 vuoden tuotto)

Palkinnot ovat jatkumoa aiempien vuosien Lipper-tunnustuksille. Lipper on johtava kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Se jakaa vuosittain palkintoja nostaakseen esiin rahastoja ja rahastoyhtiöitä, jotka ovat kyenneet tekemään kilpailijoitaan johdonmukaisempaa riskikorjattua tuottoa.

Lisätietoa:
Kim Pessala, toimitusjohtaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 40 523 3797

Lipper Fund Awards

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua