Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Lipper Fund Awards on jakanut tämän vuoden rahastopalkinnot. Evlin rahastot saivat myös tänä vuonna voittoja sekä koko Euroopan tasolla että suurissa Euroopan maissa.

Juhamatti Pukan hoitama Evli Lyhyt Yrityslaina -rahasto ja Wilhelm Bruunin Evli Pohjoismaat -osakerahasto voittivat koko Euroopan ykkössijat. Samat rahastot saivat palkintoja myös Saksassa ja Pohjoismaissa.

"Olemme iloisia palkinnoista poikkeuksellisilla markkinoilla. Ne ovat osoitus siitä, että yli 30 vuoden kuluessa kertyneellä ammattitaidollamme voidaan saavuttaa ensiluokkaista tulosta. Huipputason rahastotiimimme tekee tinkimätöntä työtä ja toteuttaa kurinalaisia sijoitusstrategioita ansiokkaasti. Näiden palkintojen voittaminen – jo toista vuotta peräkkäin – erittäin kilpailluilla Euroopan rahastomarkkinoilla on kovan luokan kunnianosoitus ja todiste rahastojemme kansainvälisestä kilpailukyvystä", iloitsee sijoitusjohtaja Mikael Lundström.

Evlin rahastot palkittiin kärkisijoilla alueittain seuraavasti:

Lipper Fund Awards Europe

Evli Lyhyt Yrityslaina (5 vuoden tuotto)
Evli Pohjoismaat (10 vuoden tuotto)

Lipper Fund Awards Nordic

Evli Lyhyt Yrityslaina (3 vuoden tuotto)
Evli Pohjoismaat (10 vuoden tuotto)

Lipper Fund Awards Germany

Evli Lyhyt Yrityslaina (5 vuoden tuotto)

Palkinnot ovat jatkumoa aiempien vuosien Lipper tunnustuksille. Lipper on johtava kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Se jakaa vuosittain palkintoja nostaakseen esiin rahastoja ja rahastoyhtiöitä, jotka ovat kyenneet tekemään kilpailijoitaan johdonmukaisempaa riskikorjattua tuottoa.

Lisätietoa:
Mikael Lundström, sijoitusjohtaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 9 4766 9321


Lipper Fund Awards

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua