Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Lipper Fund Awards on jakanut tämän vuoden rahastopalkinnot Euroopassa. Evlin rahastot saivat myös tänä vuonna voittoja sekä koko mantereen tasolla että suurissa Euroopan maissa.

Juhamatti Pukan hoitama Evli Lyhyt Yrityslaina -rahasto ja Wilhelm Bruunin Evli Pohjoismaat -osakerahasto voittivat koko Euroopan ykkössijat. Ranskassa Evli valittiin parhaaksi korkotaloksi pienistä rahastoyhtiöistä.

"Olemme erittäin kiitollisia palkinnoista. Ne ovat osoitus siitä, että yli 30 vuoden kuluessa kertyneellä ammattitaidollamme voidaan saavuttaa ensiluokkaista tulosta. Huipputason rahastotiimimme tekee tinkimätöntä työtä ja toteuttaa kurinalaisia sijoitusstrategioita ansiokkaasti. Näiden palkintojen voittaminen erittäin kilpailluilla Euroopan rahastomarkkinoilla on kovan luokan kunnianosoitus ja todiste rahastojemme kansainvälisestä kilpailukyvystä", iloitsee sijoitusjohtaja Mikael Lundström.

Evlin rahastot palkittiin kärkisijoilla alueittain seuraavasti:

Lipper Fund Awards Europe

Evli Lyhyt Yrityslaina (3 ja 5 vuoden tuotto)
Evli Pohjoismaat (5 ja 10 vuoden tuotto)

Lipper Fund Awards Nordic

Evli Lyhyt Yrityslaina (3 ja 5 vuoden tuotto)

Lipper Fund Awards Germany

Evli Lyhyt Yrityslaina (3 ja 5 vuoden tuotto)
Evli Pohjoismaat (5 vuoden tuotto)

Lipper Fund Awards France

Evli Lyhyt Yrityslaina (3 ja 5 vuoden tuotto)
Evli Pohjoismaat (5 vuoden tuotto)
Paras korkotalo (pienet rahastoyhtiöt)

Palkinnot ovat jatkumoa aiempien vuosien Lipper tunnustuksille. Evli sai myös aiemmin tänä vuonna kansainvälistä tunnustusta, Morningstar nimesi Evlin parhaaksi rahastotaloksi Ruotsissa.

Lipper on johtava kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Se jakaa vuosittain palkintoja nostaakseen esiin rahastoja ja rahastoyhtiöitä, jotka ovat kyenneet tekemään kilpailijoitaan johdonmukaisempaa riskikorjattua tuottoa.

Lisätietoa:
Mikael Lundström, sijoitusjohtaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 9 4766 9321
Lipper Fund Awards

Jääkiekkoilevan henkilön jalat lähikuvassa
Perinteet kasvattavat uuden sukupolven menestyviä salkunhoitajia

Evlin Juhamatti Pukka ja Jani Kurppa kuuluvat eurooppalaisten salkunhoitajien parhaaseen yhteen prosenttiin Citywiren Euro Stars -vertailussa (mukana 16 500 salkunhoitajaa).

Kuinka tähän on päädytty? Tutustu www.evli.com/perinne

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua