Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli-Rahastoyhtiö Oy:n hoivarahasto Evli Healthcare I Ky on 21.3. ja 22.3.2019 allekirjoitetuilla sopimuksilla sitoutunut ostamaan kolme hoivakohdetta.

Myyjänä 21.3. tehdyssä kahden kohteen kaupassa toimi Fincap Oy:n hallinnoima Finhoiva-rahasto. Myynti on jatkoa viime lokakuussa tehdylle hoivakaupalle niin ikään Fincap Oy:n kanssa. Myyjänä 22.3. tehdyssä yhden kohteen kaupassa toimi WasaGroup Fund II Ky. Nyt tehtyjen kauppojen yhteisarvo on noin 14 miljoonaa euroa.

"Kohteet hankitaan pitkillä vuokrasopimuksilla ja kaupan myötä nostamme jälleen rahaston keskituottoa.”

Rahaston salkunhoitaja Petteri Nurminen: ”Hankitut kohteet täydentävät kiinteistösalkkuamme erinomaisesti. Kohteet ovat strategiamme mukaisesti uusia ja moderneja sekä sijaitsevat hyvillä paikkakunnilla. Kohteet ovat lisäksi jo toiminnassa ja tuottavat siten välittömästi kassavirtaa. Kohteet hankitaan pitkillä vuokrasopimuksilla ja kaupan myötä nostamme jälleen rahaston keskituottoa.”

Alkuvuodesta 2018 perustettu Evli Healthcare I Ky -rahaston strategiana on sijoittaa suomalaisiin hoiva- ja terveydenhuoltoalankiinteistöihin, jotka tuottavat vakavaraisten vuokralaisten pitkien vuokrasopimuksien kautta vakaata kassavirtaa. Rahasto keskittyy sijoituksissaan erityisesti moderneihin hoivakiinteistöihin, jotka tarjoavat palveluita yksityisten toimijoiden kautta.

Rahaston kiinteistöt hankitaan aina vuokrasopimusten kanssa, jolloin vuokralais- ja vuokrasopimusriski saadaan pidettyä matalana. Rahaston oma pääoma on 28.2.2019 tehdyn lopullisen sulkeutumisen myötä 200 miljoonaa euroa ja sijoituskapasiteetti kokonaisuudessaan 400 miljoonaa euroa.

Evli Healthcare I Ky -rahasto on yksi Evli-Rahastoyhtiön kolmesta kiinteistörahastosta. Kaksi muuta kiinteistörahastoa ovat vuonna 2015 perustettu EAI Residential I Ky ja vuonna 2018 perustettu Evli Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto.


Lisätietoja:
Petteri Nurminen, Johtaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 40 509 5665, petteri.nurminen@evli.com

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua