Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli on voittanut ”Best Group Bond - Overall Small Company” Lipper Fund Awards 2019 -palkinnon Saksassa.

Palkinto myönnettiin osoituksena Evlin ensiluokkaisesta korko-osaamisesta ja tuotevalikoiman erinomaisista tuloksista. Lisäksi Juhamatti Pukan hoitama Evli Lyhyt Yrityslaina B -rahasto voitti euromääräisten lyhyiden yrityslainojen (”Bond EUR Corporates Short Term”) luokassa sekä ”Best Fund over 3 years” että ”Best Fund over 5 years” -palkinnot.

”Olemme hyvin kiitollisia palkinnoista, jotka ovat osoitus korkosijoitusprosessimme vahvuudesta ja rahastojemme erinomaisuudesta vertailuryhmissään. Paras rahastotalo -palkinto on hieno tunnustus 20-vuotta täyttävälle korkorahasto-osaamisellemme ja salkunhoitomme tinkimättömälle työlle parhaan mahdollisen tuoton saavuttamiseksi eri markkinatilanteissa”, sanoo Evli-Rahastoyhtiön sijoitusjohtaja Mikael Lundström.

”Olemme hyvin kiitollisia palkinnoista, jotka ovat osoitus korkosijoitusprosessimme vahvuudesta ja rahastojemme erinomaisuudesta vertailuryhmissään"

“Palkinnot korostavat myös aktiivisen salkunhoitomme pitkän aikavälin onnistumista ja rahastojemme kansainvälisesti erinomaista kilpailukykyä. Evli Lyhyt Yrityslainan saamat palkinnot osoittavat, että sekä rahaston strategia ja yrityslainavalinnat ovat toimineet loistavasti vuodesta 2012 jolloin strategia muutettiin”, sanoo Evli Rahastoyhtiön korkosijoitusjohtaja Juhamatti Pukka.

Thomson Reuters -konserniin kuuluva Lipper on johtava kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Lipper jakaa vuosittain palkintoja nostaakseen esiin rahastoja ja rahastoyhtiöitä, jotka ovat kyenneet tekemään kilpailijoitaan johdonmukaisempaa riskikorjattua tuottoa.

Lue lisää Evli Lyhyt Yrityslaina B sijoitusrahastosta

Lue lisää Lipper Fund Awards -palkinnoista

 

Lisätietoa:
Mikael Lundström, sijoitusjohtaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 9 4766 9321

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua