Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evlin voittokulku Euroopassa jatkuu. Evli on voittanut ”Best Group Bond - Overall Small Company” -palkinnon Ranskan Lipper Fund Awards 2019 -palkintotilaisuudessa.


Aikaisemmin Evli on voittanut Saksassa ”Best Group Bond - Overall Small Company” -palkinnon. Palkinto myönnettiin osoituksena Evlin korko-osaamisen ja tuotevalikoiman erinomaisista tuloksista.

"Tunnustuksien saaminen Saksan markkinoiden lisäksi myös Ranskan kovin kilpailutuilla rahastomarkkinoilla on hieno kunnianosoitus" 

Lisäksi Mikael Lundströmin ja Jani Kurpan hoitama Evli Yrityslaina B -rahasto voitti euromääräisten lyhyiden yrityslainojen (”Bond EUR Corporates Short Term”) luokassa ”Best Fund over 10 years” -palkinnon. Myös Juhamatti Pukan hoitama Evli Lyhyt Yrityslaina B -rahasto ylsi Saksassa saamien palkintojen lisäksi voittoon myös Ranskan Lipper Fund Awardsissa. Rahasto palkittiin euromääräisten lyhyiden yrityslainojen (”Bond EUR Corporates Short Term”) luokassa ”Best Fund over 5 years” -palkinnolla.

”Tunnustuksien saaminen Saksan markkinoiden lisäksi myös Ranskan kovin kilpailutuilla rahastomarkkinoilla on hieno kunnianosoitus sekä koko Evli-Rahastoyhtiölle että Evli Yrityslaina ja Evli Lyhyt Yrityslaina -rahastoille. Evlin yrityslaina-osaamisen juuret ulottuvat vuoteen 1999, jolloin myös toiminta Euroopan joukkolainamarkkinoilla kehittyi. Tästä lähtien Evli on systemaattisesti kehittänyt sijoitustoimintaansa ja parhaaseen riski-tuottosuhteeseen perustuva joustavaa sijoitusstrategiaa. Evli Yrityslaina ja Evli Lyhyt Yrityslaina -rahastojen saamat palkinnot ovat osoitus rahastojemme menestyksekkäästä sijoitusstrategiasta sekä kansainvälisesti erinomaisesta kilpailukyvystä”, sanoo Evli-Rahastoyhtiön sijoitusjohtaja Mikael Lundström

 

Lipper on johtava kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja. Lipper jakaa vuosittain palkintoja nostaakseen esiin rahastoja ja rahastoyhtiöitä, jotka ovat kyenneet tekemään kilpailijoitaan johdonmukaisempaa riskikorjattua tuottoa.
 

Lue lisää Evli Yrityslaina B sijoitusrahastosta

Lue lisää Evli Lyhyt Yrityslaina B sijoitusrahastosta

Lue lisää Lipper Fund Awards -palkinnoista (englanniksi)

 

Lisätietoa:
Mikael Lundström, sijoitusjohtaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 9 4766 9321

 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua