Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Olemme uudistaneet verkkosivumme valikkoa, etusivua sekä vastuullisen sijoittamisen ja vaihtoehtorahastojen sivuja. Uudistukset on tehty, jotta sivumme palvelisivat kävijöiden ja asiakkaiden tarpeita entistä paremmin ja selkeämmin.

Kaikki tuotteemme ja palvelumme on kerätty valikossa yhden kohdan alle. Etusivulle nostamme jatkossakin ajankohtaisia asioita, mutta olemme tuoneet sinne myös kävijöiden suosikkiosiot. Evlistä sijoituskohteena kiinnostuneet löytävät nyt Sijoittajat-sivuston helposti.

Vastuullisuus ja vastuullinen sijoittaminen entistä näkyvämmin esillä

Vastuullisuus ja vastuullisen sijoittamisen kehittäminen ovat entistä tärkeämpiä Evlille ja haluamme sivuillamme avoimesti kertoa, mitä tällä saralla teemme. Samalla pyrimme jakamaan tietoa vastuullisen sijoittamisen prosesseista ja toimintatavoista. Myös rahastosijoittajia kiinnostavat rahastojen ESG-raportit on koottu yhdelle sivulle.

Tutustu vaihtoehtorahastoihin uusilla sivuillamme

Evlin vaihtoehtorahastojen valikoima kattaa tällä hetkellä pääoma-, kiinteistö ja infrastruktuurirahastot. Verkkosivustouudistuksen myötä vaihtoehtorahastot saivat oman kokonaisuuden, joka kertoo enemmän valikoimasta ja uusista tuotteistamme.

Tulemme jatkossakin kiinnittämään huomiota sivujemme käytettävyyteen ja hyödyllisyyteen sekä ilmeeseen. Kävijöitä palvellaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Arvokkaimmat kehitysideat ovat kummunneet kävijä- ja asiakaskokemuksista, jotka toimivat jatkossakin ohjenuorana digitaalisia palveluja kehitettäessä.
Luotettavimmin evli.com toimii viimeisimmillä versioilla Edge-, Google Chrome, Firefox ja Safari -selaimista.

Tervetuloa tutustumaan!

Vastaanotamme mielellään palautetta ja kehitysehdotuksia, ota yhteyttä.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua