Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Man standing holding a laptop Unsplash 2000x1125 SOME Tiny

Evli Vuokratuotto -rahasto osti 17.5.2023 Helsingin Konalassa sijaitsevan lähipalvelukeskus Ristikon Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmariselta ja Hartela Etelä-Suomi Oy:ltä.

 

Ristikko on päivittäistavaravetoinen palveluiden keskittymä, jossa sijaitsee muun muassa Suomen ensimmäinen olympiatason kiipeilyn harjoittelukeskus. Kiipeilykeskus sijaitsee Hartwallin entisen logistiikkakeskuksen, jo maamerkiksi muodostuneessa, korkeavarastossa keskuksen 3.–4. kerroksissa. Kaupan toteuttamisen kanssa samana päivänä Tokmanni avasi keskuksen 2. kerrokseen myymälän.

Konalan sijainti pääkaupunkiseudun kaupan verkostossa on keskeinen. Ristikko on palvellut asiakkaita vuodesta 2008 lähtien ja laajentunut vuosien varrella. Nykyiseen laajuuteensa Ristikko valmistui vuonna 2015. Kiinteistö on lähes täyteen vuokrattu, ja yli 40 prosenttia sen tuotoista tulee päivittäistavarakaupan vuokralaisilta. Kohteen näkyvä sijainti Vihdintien varressa on erinomainen. Konalaan arvioidaan rakennettavan noin 1 300 uutta asuntoa ja sen lähialueille yhteensä noin 4 500 asuntoa.

”Kohde on kehittynyt viime vuosina hyvään suuntaan. Meillä on hyviä kokemuksia lähialueita palvelevista päivittäistavaravetoisista kauppakeskuksista viime vuosien haastavassa markkinaympäristössä. Vajaakäyttö kauppakeskuksissa pääkaupunkiseudulla on vähäistä ja tilojen käyttäjien myynnit ovat kehittyneet lähes kautta linjan positiivisesti. Kaupalla saavutimme Evli Vuokratuotto -rahastolle aiempaa paremmin optimoidun sijoitusasteen”, Evli Vuokratuotto -rahaston salkunhoitaja Heidi Tilli sanoo. 

Lue lisää Evli Vuokratuotto -rahastosta

Lisätietoja:
Heidi Tilli, johtaja, salkunhoitaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 40 708 9519, heidi.tilli@evli.com 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua