Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Team Rynkeby 1935x1088 16 9

Evli on tänäkin vuonna yksi Suomen Team Rynkeby – God Morgon -pyöräilyjoukkueen tukijoista. Team Rynkeby – God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, jossa eri maiden joukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät tempauksella rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Kerätyt varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa kerätyistä varoista saadaan lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtevät mukaan hankkeen sponsoreiksi. 

”Evlin keskeisimpiä arvoja ovat oppiminen ja jatkuva kehittyminen. Näihin arvoihin peilaten Team Rynkeby -yhteistyön jatkaminen tuntuikin hyvin luonnolliselta, koska yhteistyön avulla pääsemme tukemaan tutkimustyötä, joka edistää parempaa tulevaisuutta lapsille. Team Rynkebyn tempauksella kerätään varoja, jotta lasten ja nuorten syöpätutkimusta voidaan kehittää entistä paremmaksi ja samalla tukea vakavasti sairaita lapsia ja heidän läheisiään. Syöpähoidot ovat kehittyneet huimaa vauhtia viimeisten vuosikymmenien aikana, mutta lisää varoja tarvitaan, jotta elintärkeä tutkimustyö voi jatkua ja entistä useampi syöpään sairastunut lapsi selviäisi sairaudesta”, Evlin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki kommentoi yhteistyön jatkamista.

Tänä vuonna Team Rynkebyhyn osallistuu 2 026 pyöräilijää ja 538 huoltotiimiläistä, jotka ovat jakautuneet 65 paikalliseen joukkueeseen yhdeksässä eri maassa. Hanke huipentuu kuluvana kesänä, jolloin joukkueet pyöräilevät Suomesta Ranskaan ja saapuvat heinäkuussa yhtä aikaa Pariisiin. Evli tukee Team Rynkebyn Helsingin, Espoon ja Turun joukkueita. 

Vuonna 2023 Team Rynkeby lahjoitti yhteensä 9,1 miljoonaa euroa vakavasti sairaita lapsia auttaville organisaatioille. Kaikkiaan 23 toimintavuotensa aikana Team Rynkeby on kerännyt yli 95 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. 

Lue lisää Team Rynkebystä: Team Rynkeby FI 

Voit seurata Team Rynkebyn matkaa kohti Pariisia:

Espoo: www.instagram.com/trespoo/ ja www.facebook.com/teamrynkebyespoo 

Helsinki: www.instagram.com/tr_helsinki/ ja www.facebook.com/TeamRynkebyHelsinki 

Turku: www.instagram.com/teamrynkebyturku/ ja www.facebook.com/teamrynkebyturku 

Lisätietoja:
Mikaela Herrala, johtaja, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, Evli Oyj, p. +358 50 544 5740, mikaela.herrala@evli.com 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua