Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

HJK jalkapallojoukkue k C3 A4velee20kent C3 A4lle

Evlin ja HJK:n yhteistyö lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseen jatkuu kaudella 2023. Tavoitteena on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen kaikille lapsille ja nuorille perhetaustasta, taloudellisista syistä, fyysisestä vammasta tai muista taustatekijöistä huolimatta.


Evli lahjoittaa jokaisesta HJK:n Veikkausliigan kotiottelussa tehdystä maalista 100 euroa Aulis Rytkönen -rahastoon. Rahasto jakaa vuosittain avustuksia HJK:n junioripelaajille ja antaa näin suuremmalle joukolle mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa.

"Evlille keskeisiä arvoja ovat oppiminen ja jatkuva kehittyminen. HJK-yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan lapsille ja nuorille yhdenvertaisen mahdollisuuden harrastaa ja samalla luomaan heille turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä. Evlille on myös tärkeää tukea yhteiskuntaa työssä lasten ja nuorten syrjäytymistä vastaan. Harrastaminen on tutkitusti yksi parhaista keinoista ehkäistä syrjäytymistä ja lisätä yhteisöllisyyttä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta", Evlin instituutioasiakkaista vastaava johtaja, Kim Pessala kommentoi yhteistyötä.
 
Viime kaudella HJK teki Veikkausliigan kotiotteluissa yhteensä 24 maalia. Evli lahjoitti jokaisesta osumasta 100 euroa Aulis Rytkönen -rahastoon. Näin ollen viime kauden potti oli 2 400 euroa. Tällä kaudella HJK on jo tehnyt viidessä kotiottelussa 13 maalia. Evli on näin ollen tukenut tähän mennessä lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta 1 300 eurolla. 
 
"Vastuullisuus on tekoja. Toivomme paljon maaleja ja oikeita tekoja kentällä sekä sen ulkopuolella, jotka ilahduttavat niin katsomossa kuin lasten ja nuorten osalta, joita Aulis Rytkönen -rahasto tukee. On upeaa, että pitkäaikainen yhteistyömme saa jatkoa", toteaa HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

HJK kertoi hiljattain, että Aulis Rytkönen -rahasto myönsi täksi kaudeksi lähes sadalle HJK:n junioripelaajalle henkilökohtaisen avustuksen jalkapalloharrastuksen jatkamiseksi.

Lue lisää Aulis Rytkönen -rahastosta 


Lisätietoja:
Mikaela Herrala, johtaja, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, Evli Oyj, p. +358 50 544 5740, mikaela.herrala@evli.com 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua