Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Morningstar on nimennyt Evli Rahastoyhtiö Oy:n ehdolle Ruotsin parhaaksi rahastoyhtiöksi. Evli voitti kyseisen palkinnon myös viime vuoden Morningstar Awards 2020 -palkintojenjaossa.

Rahastoyhtiöiden sarjassa paremmuus ratkaistaan viiden vuoden riskikorjatun tuoton perusteella, ja siinä otetaan huomioon rahastoyhtiön kaikki vertailumaahan rekisteröidyt rahastot. Ruotsin Morningstar Awards 2021 -palkinnot jaetaan 17. maaliskuuta Tukholmassa.

Evli on rahastoyhtiö, jonka historia Suomessa ulottuu 35 vuoden päähän. Evlin rahastovalikoima on kasvanut lähes 40 perinteiseen ja vaihtoehtoiseen rahastoon ja Evli-Rahastoyhtiön hallinnoima rahastopääoma on yhteensä yli 10 miljardia euroa (2/2021)*. Evli lukeutuu muun muassa Euroopan johtaviin korkovarainhoitajiin, ja se on palkittu yhtenä parhaista eurooppalaisiin osakkeisiin sijoittavista varainhoitajista. Ruotsissa Evlin rahastoja on myyty vuodesta 2001.

Morningstar Awards -palkintojen lisäksi Morningstar julkaisee riippumattomia analyysejä ja vertailuja. Yhtiö on myös tunnettu Morningstar-tähtiluokituksistaan.

*Lähde: Rahastoraportti, Finanssiala ry (2/2021) sekä Evli

Lisätietoja:
Kim Pessala, johtaja, instituutioasiakkaat, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 9 4766 9141

Lähteet ja lisätietoa:

Morningstar Suomi

Morningstar Ruotsi

 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua