Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli toimi pääjärjestäjänä Netumin 8 miljoonan euron listautumisannissa. Listautumisanti toteutui onnistuneesti, ja kaupankäynti yhtiön osakkeella alkoi Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla 2.6.2021. Yhtiön ulkona olevan osakekannan arvostus instituutio- ja yleisöannin merkintähinnalla oli noin 36,8 miljoonaa euroa välittömästi listautumisannin jälkeen.

Listautumisanti koostui osakeannista, jossa yhtiö keräsi 8 miljoonan euron bruttovarat. Listautumisanti ylimerkittiin, ja sen myötä Netum sai yli 6 000 uutta osakkeenomistajaa.

Netum on kannattavasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhtiö palvelee julkishallintoa ja yritysasiakkaita Legacy to Digi® -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin – vastuullisesti ja turvallisesti. Netumin tavoitteena on olla alansa luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Netumin palveluihin kuuluvat digipalveluiden kehitys, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Lisäksi yhtiöllä on kaksi omaa SaaS-palveluna tarjottavaa ohjelmistoa, määrämuotoisten aineistojen testausalusta Truugo ja IT-omaisuudenhallintajärjestelmä Netum DUX. Netumin liikevaihto vuonna 2020 oli 17,5 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa työskentelee yli 160 henkilöä Suomessa.

Lisätietoa Netumista löytyy yhtiön verkkosivuilta www.netum.fi

Lisätietoja:

Olli Kangasniemi, Evli Pankki Oyj, Corporate Finance, p. +358 40 579 6210  

Sebastian Seppänen, Evli Pankki Oyj, Corporate Finance, p. +358 50 544 0645

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua