Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli Pankki Oyj (Evli Pankki) kertoi 14.7.2021 pörssitiedotteella suunnitelmasta jakautua uudeksi listattavaksi varainhoitoon keskittyväksi yhtiöksi ja pankkitoimintaa jatkavaksi yhtiöksi, johon Fellow Finance Oyj yhdistyy. Järjestelyn lopputuloksena syntyy varainhoitoon ja neuvonantoon keskittyvä Evli Oyj (Evli) sekä digitaalinen Fellow Pankki Oyj (Fellow Pankki). 


Järjestely on tarkoitus toteuttaa vuoden 2022 ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Järjestely ei edellytä toimenpiteitä Evli Pankin asiakkailta, joita palvellaan jatkossakin tuttuun tapaan, mutta entistäkin kattavammalla tarjoamalla.

Evlin tehtävänä on kasvattaa vastuullisesti yhteisöjen, yritysten ja yksityishenkilöiden varallisuutta. Yhtiö tarjoaa varainhoitopalveluita, sijoitusrahastoja, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita ja pääomamarkkinapalveluita. Evli tarjoaa myös lainatuotteita yhteistyökumppaneiden kautta sekä talletuspalveluita kilpailukykyisellä korkotuotolla Fellow Pankin kautta.

Kansainvälisille instituutioasiakkaille Evli tarjoaa pohjoismaisen rahastonhoitajan palvelut paikallisten myyntiedustajien kautta.

Yritys- ja neuvonantoasiakkaita yhtiö palvelee yritysneuvonantoon ja yritysjärjestelyihin liittyvissä palveluissa sekä palkitsemisjärjestelmien ja kannustinohjelmien suunnittelu- ja hallinnointipalveluissa ja yritysanalyyseissä.

Evliin siirtyvän Evli Pankin varainhoitoliiketoiminnan hallinnoitavana on 16,8 miljardia euroa asiakkaiden varoja (30.9.2021) ja sen palveluksessa työskentelee noin 280 sijoitusalan ammattilaista.

Evlin yhteyshenkilöt sekä Sijoittajapalvelu, p. (09) 4766 9701 (arkisin klo 9.30–16.30), sijoittajapalvelu@evli.com, auttavat mielellään mahdollisissa kysymyksissä.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua