Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Morningstar on 7.3.2019 jakanut vuotuiset Awards-palkinnot parhaille rahastoille ja rahastoyhtiöille Espanjassa.

Evli-Rahastoyhtiö palkittiin parhaana korkorahastotalona palkintogaalassa. Awards-palkinnoilla Morningstar haluaa antaa tunnustusta rahastoille ja rahastotaloille, jotka ovat menestyneet hyvin sekä vuonna 2018 että pidemmällä aikavälillä. Rahastotalojen sarjoissa paremmuus ratkeaa yhtiön rahastojen viiden vuoden riskikorjatun tuoton perusteella.

"Palkinto osoittaa, että meidän 20 vuoden aikana keräämämme osaaminen ja pitkäjänteinen työ tässä omaisuusluokassa on tuottanut tulosta."

”Tämä on hieno kunnianosoitus Evlin korkorahasto-osaamiselle. Palkinto osoittaa, että meidän 20 vuoden aikana keräämämme osaaminen ja pitkäjänteinen työ tässä omaisuusluokassa on tuottanut tulosta. Menestyksen perustana on parhaaseen riski-tuottosuhteeseen perustuva joustava sijoitusstrategiamme sekä vahva osaamisemme eurooppalaisilta ja pohjoismaalaisilta yrityslainamarkkinoilta. Etenkin pohjoismaalainen osaamisemme on osoittautunut kilpailueduksi keski- ja etelä-eurooppalaisten sijoittajien keskuudessa”, Evli-Rahastoyhtiön sijoitusjohtaja Mikael Lundström kommentoi.

Morningstar Awards -palkintojen lisäksi Morningstar julkaisee riippumattomia analyysejä ja vertailuja. Yritys on myös tunnettu Morningstar tähti -luokituksestaan.


Lisätietoja:
Mikael Lundström, sijoitusjohtaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 9 4766 9321

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua