Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Innostavimmat some

Evli on valittu yhdeksi Suomen innostavimmaksi työpaikaksi 2023 Eezy Flown toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa. Vuosittain sadoille suomalaisille organisaatioille toteutettavassa PeoplePower®-henkilöstötutkimuksessa Evli saavutti erinomaiset tulokset ja sijoittui 8. sijalle keskisuurten organisaatioiden sarjassa. 


Evli on valittu yhdeksi Suomen innostavimmaksi työpaikaksi 2023 Eezy Flown toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa. Vuosittain sadoille suomalaisille organisaatioille toteutettavassa PeoplePower®-henkilöstötutkimuksessa Evli saavutti erinomaiset tulokset ja sijoittui 8. sijalle keskisuurten organisaatioiden sarjassa. 

innostavimmat-slogan-kelta
Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että Evli jatkuvasti panostaa toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Henkilökunta on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Lisäksi henkilökunnalla on vahva luottamus johtoryhmän päätöksentekokykyyn. 

”Innostunut, motivoitunut ja omistautunut henkilökunta on valtava voimavara”

Evlissä on panostettu erityisesti koulutuksiin ja osaamisen kehittämiseen. Työntekijöille ja esihenkilöille on tarjottu työhyvinvointiin ja vuorovaikutustaitoihin sekä itsensä johtamiseen liittyviä luentoja. Lisäksi Evlissä on tarjottu tekoälyyn liittyviä koulutuksia ja tietoiskuja.

Saimme henkilökunnalta arvokasta palautetta PeoplePower® -henkilöstötutkimuksen kautta ja esimiehet sekä HR saivat siitä työkaluja johtamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Viime vuoden aikana olemme panostaneet erityisesti osaamisen kehittämiseen, esimerkiksi kouluttamalla ja etsimällä uusia tapoja hyödyntää tekoälyä. Onkin ollut ilo seurata, kuinka tiimit ovat tarttuneet tekoälyn tarjoamiin mahdollisuuksiin ja jakaneet oppeja muille tiimeille. Innostunut, motivoitunut ja omistautunut henkilökunta on valtava voimavara”, Evlin henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Mari Etholén toteaa.

Tutkimuksen mukaan työtyytyväisyys on Evlillä erittäin hyvällä tasolla ja tutkimuksen osallistumisprosentti oli korkea. Tutkimukseen vastasi 87 prosenttia henkilökunnasta. Tulosten perusteella Evli on onnistunut muun muassa päätöksenteon tehokkuudessa, työhyvinvointiin panostamisessa sekä tiedonkulun tehostamisessa. PeoplePower®-luokituksessa Evli sai AA+, joka on toiseksi paras luokitus. Kokonaisvaltaista työtyytyväisyyttä mittaava PeoplePower®-indeksi oli Evlillä 80,0, joka ylittää selkeästi Suomen asiantuntijanormin (72,3). PeoplePower®-indeksi on Eezy Flown käyttämä mittari, jolla mitataan muun muassa sitoutumista, johtamista ja suorituskykyä.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Eezy Flown PeoplePower®-henkilöstötutkimuksen. Eezy Flow toteuttaa tutkimuksen vuosittain sadoille suomalaisille organisaatioille, ja siihen vastaa vuosittain liki 200 000 henkilöä. 

Lue lisää Suomen innostavimmista työpaikoista

 

Lisätietoja:

Mari Etholén, henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja, Evli Oyj, p. +358 40 591 0432, mari.etholen@evli.com

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua